Alo/A.M. ČEKAM DETE SA MONSTRUMOM Viktorija Mitrović u potresnoj ispovesti priznala šta će biti kada donese konačnu odluku, ne može da dođe sebi 16:41 Vip 0
Alo/N.S. PLAČEM SVAKI DAN ZBOG TEBE Zorica Marković nije mogla da se smiri nakon nastupa Viktorije Mitrović, a onda je i ona pustila suzu 08:38 Vip 1
Alo/A.M. POVRAĆALA CELO JUTRO Trudnoj Viktoriji pozlilo, pa morala da se požali zadrugarima, svi su zabrinuti zbog nje 20:33 Vip 0
Pink/Alo/A.M. MISLIM DA SE DESILO NEKO UBISTVO Viktorija Mitrović u šokantnoj ispovesti iznela surove tvrdnje o Osmakčićevoj bivšoj 17:15 Vip 0
Alo/N.S. DALILA JE GLUPA I PRIMITIVNA Viki nije birala reči, pa osula paljbu po Dragojevićki 08:12 Vip 0
Alo/A.J. NESUĐENI SVEKRE, SRCE TI JE STALO OD SREĆE KAD SI ČUO DA SAM TRUDNA Trudna Viktorija napisala pismo za Osmakčićevog oca, šok poruke 16:40 Vip 1
Alo/Đ.M. VIKI POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK Zadrugarke ubeđenje da čeka dečaka, a ovaj znak ih je naveo na to 12:44 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. PORODICA JE SMISLILA SVE, POP JE NIJE NAPASTVOVAO Bivši muž Viktorije Mitrović razvezao jezik, zadrugarka je obmanula javnost tužnom pričom?! 07:50 Vip 2
Republika/Alo/A.M. VIKTORIJA JE KRIVA ZA SVE Oglasila se Osmakčićeva bivša devojka, pa priznala na šta je sve spremna njegova porodica 21:07 Vip 3
Alo/Đ.M. VIKI DONELA KONAČNO ODLUKU Mitrovićeva priznala da li će posle haosa i skandala sa Markom Osmakčićem ipak roditi dete 14:40 Vip 3
Republika/Alo/Đ.M. SINE, MORAŠ DA ABORTIRAŠ Baka Viktorije Mitrović uznemirena i uplašena poručuje unuci samo jedno: Osmakčići će nas sve pobiti 11:30 Vip 0
Alo/Đ.M. NEĆU MU DATI DA VIDI DETE Viktorija Mitrović besna imala jasnu poruku za celu porodicu Osmakčić, a njegovog oca je žestoko isprozivala 09:15 Vip 0
Pink/Alo/A.J. ISPLAKALA SAM SE ZA NJU Zorica Marković bez dlake na jeziku progovorila o lažiranju Franjine smrti, Viktorijinoj trudnoći, pa oplela po skandalima u Zadruzi 21:41 Vip 1
Alo/N.S. ON JE ZA MENE MRTVA OSOBA Viki uporedila Marka sa sveštenikom iz pakla, pa ogolila dušu o monstruoznom potezu Osmakčićeve porodice 17:20 Vip 0
Srpski telegraf/Alo/A.J. OSMAKČIĆI VEĆ UBILI JEDNU BEBU Devojci koju su prebili izgubio se svaki trag 17:00 Vip 0
Alo/A.J. PROGOVORILA O POLU DETETA Viktorija i dalje pri stavu da rodi dete, odgovorom iznenadila Diju 16:13 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. MENE MOGU DA UBIJU, PLAŠIM SE... Viktorijina porodica u strahu nakon Markovog bekstva u Švajcarsku i lažiranja očeve smrti, haos u porodici zadrugarke 21:15 Vip 0
Alo/Đ.M. ŽELIM DA ZNAM ŠTA SU URADILI TOJ DEVOJCI Viki saznala na šta su sve Osmakčići spremni, otkriveno zbog čega se plaši da rodi dete 19:55 Vip 0
Alo/Đ.M. MIKI DANAS NAPUŠTA ZADRUGU Đuričić doneo momentalnu odluku nakon što je Viki odlučila da zadrži bebu, pojavio se snimak (VIDEO) 18:20 Vip 1
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 30. NOVEMBAR Blizanci idu na kratko putovanje, Lav pleni harizmom, a šta čeka ostale? 19:26