Alo/J.J. MOŽE LI NIŽE NEKO PASTI! Viktorija posle brutalnih uvreda Marka upućenih njenoj ćerki, staje na njegovu stranu! 18:13 Vip 0
Alo/J.J. OSVETA SE SLUŽI HLADNA! Mihić sumnja da mu je Ana Jovanović ukrala hranu, Osmakčić ga podržao! 20:28 Vip 0
Pink/Alo/J.J. DA BI BIO GOSPODIN TREBA DA BIRA DAMU! Stanija Dobrojević zgranuta Osmakčićevim ponašanjem, oštro ga osudila! 17:36 Vip 1
Alo/K.G. KADA MI TI PREVRNEŠ OČIMA! Car i Dino ušli u žestok sukob, a ni Miki nije mogao da se suzdrži, pa osuo paljbu po saigračima! 21:45 Vip 0
Alo/A.J. DISKVALIFIKACIJA! Stravične scene Viktorije i Marka, zaurlala od bola: Polomićeš mi ruku! (VIDEO) 11:18 Vip 0
Alo/J.J. SMRDIŠ KU*VO, VREĆA SI RAZVALJENA! Marko Osmakčić nastavio da brutalno vređa Viktoriju, palo i polivanje! 10:43 Vip 0
Pin.k.rs/Alo/J.J. ON JE JEDAN MANIJAK, ON NIJE ČOVEK! Viktorijina porodica se oglasila nakon brutalnog sukoba Viki i Marka! 08:15 Vip 1
Republika/Alo/K.G. MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA?! Nakon brutalnog fizičkog i psihičkog napada Marka na Viki, javnost zahteva da produkcija bude strožija! 23:00 Vip 0
Pink/Alo/K.G. ON JE MANIJAK, NE ČOVEK! Viktorijin deka oglasio se nakon skandala sa Markom, pa brutalno opleo po njemu i otkrio njene planove za budućnost! 22:07 Vip 0
Alo/K.G. MARKO OSMAKČIĆ ZAVRŠIO IZA REŠETAKA! Nakon svađe sa Viktorijom i bahatog ponašanja dobio zasluženu kaznu! 19:18 Vip 0
Alo/J.M. SVE ĆU DA MU PALIM! Viki doživela nervni slom, baca sve pred sobom, uništava Osmakčićeve stvari! 19:03 Vip 0
Alo/J.M. DUPLA DISKVALIFIKACIJA! Marka i Viki zbog govora mržnje na nacionalnoj televiziji čeka ogromna kazna, a pojedini traže i diskvalifikaciju! 15:51 Vip 1
Pink.rs/Alo/A.M. UBEDIO JE SEBE DA GA SVI MRZE! Osman Karić dao svoj sud o sukobu između Mensura i Marka, smatra da je ovaj zadrugar bio okidač! 21:58 Vip 3
Alo/Đ.M. OBEĆAVAM MASAKR! Stravične pretnje Viktorije Mitrović nakon što je Mensur udario nju i Marka, izlazi iz rijalitija da podnese tužbu! 09:30 Vip 0
Alo/Đ.M. KRVNIČKI ŠUTNUO VIKI I MARKA! Brutalna tuča u Zadruzi, Mensur nasrnuo na Mitrovićevu, Osmakčič se zaleteo i udario ga pesnicom! (VIDEO) 07:10 Vip 0
Alo/J.J. J*BEŠ SE*S KADA TE NEKO KANALI! Drug Marka Osmakčića zgrožen njegovim odnosom sa Viki, a evo šta misli o svemu! 19:25 Vip 0
Pink.rs/Alo/A.M. JE*EŠ SE*S KADA TE NEKO KANALI! Markov najbolji drug prokomentarisao pomirenje, pa najstrašnije ocrnio Viki: Kako je nije sramota! 08:50 Vip 0
Alo/K.G. NIŠTA PRIČA SAMO SE*S! Osmakčić otkrio koliko je ljubomoran na Anđela, pa se dotakao veze sa Viki i dao svoj sud! 18:10 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠOK PREOKRET! Nakon brutalnih uvreda i svađa, Marko dočekao jutro sa Viktorijom, zadrugari zabezeknuti! (FOTO) 12:07 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DECEMBAR 2024. JE KLJUČAN ZA 4 ZNAKA ZODIJAKA Ulaze u rajski period, sreća ih prati narednih 5 godina, a tek pare... 08:26