Alo/Đ.M. MOŽE LI BRUTALNIJE?! Žestoka akcija Viki i Marka naočigled svih prisutnih, njemu sevnulo nešto što nije trebalo! (VIDEO +18) 08:02 Vip 1
Pink/Alo/K.G. JAVNO PRIZNALA DA JE PROSTITUTKA, A BABA JE BRANI! Viktorijina porodica ne podržava vezu sa Osmakčićem i trvdi da se ona u spoljašnjem svetu ne ponaša ovako! 10:53 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. SKANDALOZNO PONAŠANJE VIKTORIJE MITROVIĆ! Zadrugarka doživela pomračenje, preti batinama i izgovara užasne stvari! 10:28 Vip 0
Alo/K.G. NEMAM KOMPLEKSE I NAJPAMETNIJI SAM! Skandalozna izjava Osmakčića naišla na bes i osude zbog titule koju mu je narod dodelio! 08:45 Vip 1
Alo/K.G. DEBELO MOJE, SLATKO! Marko i Viki u nikad većoj ljubavi, ona mu oprostila izdaju sa Marijanom Zonjić! 20:42 Vip 0
Alo/I.G. JA BIH ZA TEBE U VATRU SKOČIO! Ša napravio kardinalnu grešku, Osmakčić se razbesneo i opleo po zadrugarima! 20:20 Vip 0
Alo/K.G. ONA PLAČE NAKON TRI DANA! Marko ubeđen da su Marijanine emocije fejk, a ona ne prestaje da lije gorke suze zbog ovoga! 16:57 Vip 0
Alo/K.G. SAMO DA NE PROĐE KAO ONA! Marijana se otvorila Neveni, pa joj otkrila od čega strahuje kada je Marko u pitanju, ova stvar je ubija! 15:50 Vip 0
Alo/Đ.M. ZADRUGARI NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU! Nikad viđene scene se*sa u rijalitiju, tresla se izolacija, uključene čak četiri osobe! (VIDEO +18) 08:39 Vip 0
Alo/J.M. NIJE ME BLAM I NAPOLJU SAM BIO SA PROSTITUTKAMA! Osmakčić šokirao izjavama u Beloj kući! 09:39 Vip 0
Alo/I.G. PROMENILA SVE BOJE! Marko priznao Marijani razgovor sa Viki, zadrugarka nije krila koliko joj je neprijatno! 22:39 Vip 0
Alo/I.G. MARKO PROLIO GORKE SUZE! Zadrugar potpuno slomljen zbog Viki, njena reakcija iznenadila sve! 22:15 Vip 0
Alo/J.M. MOLI GA ZA MRVICU PAŽNJE! Viki u očaju prati Osmakčića, u dvorištu mu je rekla ovo! 22:00 Vip 0
Pink/Alo/I.G. VIKTORIJA NIJE DOBRODOŠLA U NAŠOJ KUĆI! Oglasio se Markov brat nakon što se zadrugar poljubio sa Marijanom Zonjić! 07:20 Vip 3
Alo/Đ.M. KIPTI OD BESA! Viktorija ne može da dođe sebi nakon pomirenja Marka i Marijane, zadrugarka se sprema da im zagorča život! 14:07 Vip 0
Alo/K.S. PALO PRIZNANJE, DEJAN PREVARIO ALEKS!? Marijana rešila sve da otkrije, Marko ostao u šoku (VIDEO) 10:40 Vip 0
Alo/K.S. PALO POMIRENJE! Marko i Marijana u zanosu, sve prštalo od strasti, poljupci odzvanjali Belom kućom (FOTO) 09:11 Vip 0
Pink/Alo/K.G. MAJKA MARIJANE ZONJIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM! Razotkrila sopstvenu ćerku da li igra rijaliti ili se stvarno zaljubila! 21:32 Vip 0
Alo/K.G. ISPADAŠ SMEŠNA! Marijana na sve načine pokušavala da ubedi Marka da joj se samo on sviđa, Osmakčić joj uputio konkretno pitanje za Dejana i Janjuša! 20:30 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
JAVNO SAM REKAO DA PLANIRAJU DA ĆE DA NAPADNU Vučić o nasilju opozicije: Uvek jedan ili dvojica od njih dođu i ispričaju 22:10 Vesti 148
VUČIĆ OBIŠAO RADNIKE NA DEONICI AUTOPUTA KA POŽAREVCU: Celu brzu saobraćajnicu od autoputa do Golupca završićemo najkasnije u decembru sledeće godine (VIDEO) 20:36 Vesti 161
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 26. NOVEMBAR Blizance čekaju iznenađenja, ali jedan znak neće baš imati sreće 19:07