Alo/Đ.M. STIGLO HITNO PISMO IZ PRODUKCIJE! Najveća kazna ikada u rijalitiju za Viki i Marka nakon što su pretukli Anu Spasojević! 07:22 Vip 0
Alo/K.G. OTKAČI SE OVE BUDALE! Miki rekao Viki da je Marko glavni krivac za njeno stanje i ponašanje, pa joj dao savet šta da promeni! 22:31 Vip 0
Alo/D.S. NEVIĐENI HAOS, OBEZBEĐENJE U PRIPRAVNOSTI Osmakčić optužio Viki da je ona kriva za sve, Mitrovićeva na ivici nervnog sloma! 19:48 Vip 0
Alo/D.S. IMANJEM SE PROLAMALI JEZIVI URLICI Viki Mitrović u nikad većem rastrojstvu, nakon haosa grebala na kapiju! 19:32 Vip 0
Alo/K.G. OPŠTI HAOS U BELOJ KUĆI! Viki nasrnula na Marka, pa mu pocepala majcu, on je brutalno izvređao, obezbeđenje odmah uletelo! 18:47 Vip 0
Pink/Alo/K.G. KLASIČNA FEJK PRIČA! Kristijan i Kristina osuli žestoku paljbu po vezi Marka i Viki, nisu birali reči! 19:47 Vip 0
Alo/D.S. RAVNOPRAVNOST JE NEMOGUĆA! Dejan šokirao svojim izlaganjem, Dragojević ne veruje u jednakost polova 19:12 Vip 0
Alo/Đ.M. KAMERA ZABELEŽILA HAOS! Evo šta se dešavalo u spavaćoj sobi tokom emisije uživo, pobegli iz programa i tukli se! (FOTO) 10:19 Vip 0
Alo/J.M. PORUČIO JOJ DA NE ŽELI DA BUDE SA NJOM! Marko Osmakčić surovo odbio zadrugarku i ponizio je! 19:25 Vip 0
Srbija Danas/Alo/K.G. TOTALNI KARAMBOL! Aleks i Car žestoko zaratili, pale teške reči, a za sve su krivi njih dvojica! 19:09 Vip 0
Alo/D.S. NI ROĐENDAN DETETU NIJE ČESTITALA Baka Viki Mitrović očajna zbog njenog ponašanja: Sve za Marka radi, sramota me je! 14:08 Vip 1
Alo/Đ.M. ZADRUGARKA PALA U NESVEST! Viki se srušila u spavaćoj sobi, nisu mogli da joj izvade jezik, ukočila joj se vilica! (VIDEO) 10:03 Vip 0
Alo/Đ.M. PRODUKCIJA MOMENTALNO REAGOVALA! Viki Mitrović brutalno kažnjena nakon što je udarala i čupala zadrugarku! 09:44 Vip 0
Alo/Đ.M. KRENULA DA JE ČUPA I UDARA! Žestoka tuča Viktorije i Marijane, obezbeđenje uletelo momentalno! 07:52 Vip 1
Alo/K.G. NIJE DA JA SILIM... Marko Osmakčić odgovorio na žestoke prozivke da Viki se*sualno iskorišćava! 22:36 Vip 0
Alo/Đ.M. KOLAPS MARKA I MENSURA! Osmakčić se zaleteo na cimera, obezbeđenje uletelo momentalno! 18:11 Vip 0
Alo/K.G. DEJAN ODMAH PRITRČAO DA JE PODIGNE! Nakon žestoke svađe i prolivenih suza, pala u nesvest na sred sobe! 13:17 Vip 0
Alo/K.G. TOTALNI HAOS! Marko Osmakčić i Sandra Rešić zaratili kao nikad do sad, ona mu brutalno sasula u facu: Da ti je dala Aleksandra bio bi sa njom! 12:49 Vip 0
Alo/K.G. PUKAO MU FILM! Marko Osmakčić žestoko isprozivao Mensura, pale i nesvakidašnje psovke! 17:25 Vip 1
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
JAVNO SAM REKAO DA PLANIRAJU DA ĆE DA NAPADNU Vučić o nasilju opozicije: Uvek jedan ili dvojica od njih dođu i ispričaju 22:10 Vesti 148
VUČIĆ OBIŠAO RADNIKE NA DEONICI AUTOPUTA KA POŽAREVCU: Celu brzu saobraćajnicu od autoputa do Golupca završićemo najkasnije u decembru sledeće godine (VIDEO) 20:36 Vesti 161
DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 26. NOVEMBAR Blizance čekaju iznenađenja, ali jedan znak neće baš imati sreće 19:07