ANĐELA ĐURIČIĆ ZABRINULA PRATIOCE U novoj objavi pominje pištolj i metak, niko i ne sluti šta joj se dešava 12:15 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ UPALA KOD ZVEZDANA SLAVNIĆA U STAN! Vrišti iz sveg glasa, pojavio se snimak, ovo su svi detalji skandala! 13:26 Vip 0
MILIONSKA KAZNA NAJVEĆA IKADA U RIJALITIJU! Učesnica kažnjena zbog žestokog vređanja produkcije 11:12 Vip 1
ANĐELA ĐURIČIĆ OBJAVILA SLIKU BEZ ODEĆE Posle otkaza se skinula, preko sebe ima samo peškirić, sve na izvol'te 21:25 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ NIJE VIŠE U SRBIJI! Otkrivamo gde se sada nalazi nakon bure oko otkaza, priznala i da li ulazi u rijaliti! 13:48 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ STIŽE U ELITU? Šok obrt, nakon otkaza na televiziji ulazi u rijaliti, ovo su svi detalji 21:28 Vip 0
ANA ĆURČIĆ SE OGLASILA POSLE OTKAZA ANĐELE ĐURIČIĆ NA HYPE-U Otkrila šta zna o prekidu saradnje: Svejedno mi je, svako sebi bira put 22:20 Vip 0
ANA ĆURČIĆ I ANĐELA ĐURIČIĆ POSTALE KOLEGINICE Ovako je izgledao njihov prvi susret, bivše suparnice nikad bliže! 13:47 Vip 0
ANĐELA OTKRILA PRAVU ISTINU O EMISIJI: Znam da ste navikli da me gledate svake srede, međutim... Ne želi više da krije pravo stanje 18:50 Vip 0
BOJANU PAVLOVIĆ STIGLA KAZNA? Guši se u suzama zbog izdaje, progovorila o devojci koja je čeka! 09:50 Vip 0
ŠOK! ANĐELA ĐURIČIĆ ULAZI U ELITU? Nakon što je dobila otkaz, sada donela neočekivanu odluku 13:23 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ DOBILA OTKAZ NA HAJPU? Stavljena tačka na njenu karijeru na ovoj televiziji 07:35 Vip 0
DUŠICA I ANĐELA LUMPOVALE DO JUTRA U KAFANI Voditeljka uhvaćena u provodu sa Đuričićevom, mreže se usijale! 12:14 Vip 0
NIŠTA POZITIVNO NE MISLIM O ZADRUZI: Anđela Đuričić za Alo! iskreno o kritikama porodice i periodu nakon rijalitija! 10:40 Vip 0
ATRIBUTI PUCAJU! Anđela Đuričić golog stomaka na premijeri filma "Pokidan", sve oči uprte u nju! 22:43 Vip 0
TAMO IMA PUNO HRANE I DRUŠTVA: Anđela Đuričić ponizila Fitnes bliznakinje, ovakav komentar niko nije očekivao! 15:18 Vip 0
RADOM PROTIV PROŠLOSTI Anđela Đuričić o emotivnom statusu, sudskim procesima i karijeri za Alo! Srećna sam i bez muškarca! 13:00 Vip 0
POSLALA JAKU PORUKU SVIM ŽRTVAMA NASILJA Gost u Anđelinoj emisiji sve doveo do suza, njena strašna sudbina ledi krv u žilama! 13:51 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
UZBUNA U RUSKOJ FEDERACIJI, DOGODIO SE MASIVAN NAPAD Hitno upozorenje za građane: Najavljuju se evakuacije škola, otkazani masovni događaji... 09:00 Vesti 0
NE ZASLUŽUJE NIŠTA SEM KRITIKA Nekadašnji košarkaš Zvezde žestoko udario na Amerikanca u redovima crveno-belih 09:01