I DALJE IMAM OSEĆANJA PREMA ANĐELI Zvezdan ne krije da nije zaboravio Đuričućevu, pa otkrio: Svi navijaju da se pomirimo! 09:05 Vip 0
OVAKO IZGLEDA NJEN DAN Mnogi misle da Anđela Đuričič vodi glamurozan život, a sada je isplivala prava istina! 07:30 Vip 0
VIDEĆEMO SE NA SUDU! Anđela Đuričić javno progovorila, pa bez dlake na jeziku poslala svima jasnu poruku! 18:30 Vip 0
ANĐELA SE OGLASILA! Đuričićeva bez dlaka na jeziku rekla da sumnja da je on zaljubljen u Zvezdana! 18:30 Vip 0
ISPLIVALA PREPISKA ANĐELE I FRANA! Sumnjalo se da su bili intimni, a sada je otkrivena prava istina (FOTO) 16:21 Vip 0
OTKRIO DA LI MU JE STIGLA KRIVIČNA PRIJAVA Prvo oglašavanje Darka Tanasijević nakon optužbi Anđele Đuričić! 07:34 Vip 0
VRTELA SE KAO NA RINGIŠPILU Zorica nikad brutalnije o Anđeli Đuričić, odlučila je skroz da je raskrinka 11:13 Vip 0
POSVETILA PESMU ZVEZDANU? Anđele Đuričić se obratila Slavniću, ove reči seku poput žileta! 18:30 Vip 0
ZANEMELA OD ŠOKA Sandra Rešić nije mogla da sakrije reakciju kada je saznala ovaj detalj iz života Anđele Đuričić 10:10 Vip 0
ANĐELA PROMENILA LIČNI OPIS Đuričićeva uradila još dve korekcije na licu, evo kako sada izgleda! (FOTO) 08:40 Vip 0
ANĐELA UDARILA NA ZVEZDANA! Nastavlja da ga urniše, a ovo će ga sada potpuno uništiti (FOTO) 20:06 Vip 0
ZVEZDAN NE SME DA PISNE O ANĐELI Dobio jezive pretnje i poslednje upozorenje, život mu je u opasnosti! 17:23 Vip 0
DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO IZGOVORILA? Anđela Đuričić zbog lapsusa predmet podsmeha, usijale se društvene mreže 15:29 Vip 0
U KANALU Slavnić i dalje ne može da se pomiri s činjenicom da ga je šutnula, Zveki pakuje kofere pa juri Anđelu po Crnoj Gori! 08:30 Vip 0
ZVEZDANU SE PONOVO VRATIO OSMEH NA LICE Pokazao s kim provodi vreme, Anđela pala u zaborav (FOTO) 18:14 Vip 1
OGLASILA SE ANĐELA ĐURIČIĆ Otkrila pravu istinu o prstenu, evo kakve veze ima sa Zvezdanom 12:14 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
STIŽE NAM SNEG, PADAĆE TRI DANA Ledeni talas na vratima Srbije, SAMO ŠTO NIJE, OVDE ĆE BITI POLA METRA SNEGA 14:24 Vesti 0
MOJ SADAŠNJI MUŽ ŽELI DA SE ODREKNEM SVOG SINA IZ PRETHODNOG BRAKA Sada se nalazim između dve vatre, a pakao je počeo ovako 13:34
OPUSTOŠILI HUMSKU Otkriveno koliko je Partizan potrošio na igrače za sedam godina i koliko crno-beli još duguju 14:23