Marija Kostić ON NIKOGA NE ŠTEDI Lepi Mića odgovorio na sva škakljiva pitanja, priznao da je podržao Anđelu i Zvezdana u inat svima 10:40 Vip 0
Amina Jusović ANĐELA OTKRILA RAZLOG RASKIDA Đuričićeva priznala šta su njeni roditelji očekivali od Zvezdana! 09:10 Vip 0
Amina Jusović SKINULA SE ANĐELA Đuričićeva zavodi po Adi Bojani, u ovakvom izdanju je još niste videli (VIDEO) 08:45 Vip 1
Ermin Biberović ISPLIVAO ZVEZDANOV PLAN U VEZI ANĐELE! Strategija koja će je naterati da mu se vrati, sve je temeljno osmislio! 20:56 Vip 0
Ermin Biberović ANĐELA PRINUĐENA DA SE VRATI ZVEZDANU! Slavnić nakon raskida otkrio da je očekuje, a evo da li će otići i kod njenih roditelja! 18:18 Vip 0
Ermin Biberović OVAJ MUŠKARAC STOJI IZA ANĐELE NAKON RASKIDA SA ZVEZDANOM! Objavljena jedina njegova fotka, krije ga i čuva od svih (FOTO) 16:55 Vip 0
Amina Jusović ANĐELA UZVRAĆA UDARAC Novo oglašavanje nakon raskida, Đuričićeva poslala jaku poruku! 13:44 Vip 0
Amina Jusović I ONA JE TO PREŽIVELA Dalila se oglasila nakon raskida Anđele i Zvezdana, pa otvoreno podržala koleginicu! 13:02 Vip 0
Amina Jusović PODRŽAVAO JE, A SADA PROMENIO PLOČU Moka Slavnić žestoko prokomentarisao raskid Anđele i Zvezdana, pa otkrio gde mu se nalazi sin! 11:30 Vip 0
Amina Jusović ZBOG OVOGA JE ANĐELA ŠUTNULA ZVEZDANA Đuričićeva preko ovoga nije mogla da mu pređe! 10:50 Vip 0
Marija Kostić OVO NIJE OČEKIVAO Moka Slavnić van sebe nakon raskida Anđele i Zvezdana, imao da kaže samo jedno 10:30 Vip 0
O.Kosovac PUKLA TIKVA Đuričićeva otputovala u Crnu Goru, pa odlučila da okrene novi list, Anđela šutnula Zvezdana 09:00 Vip 0
Amina Jusović ANĐELI RODITELJI DALI SPISAK ZABRANA Đuričići su imali samo jedan uslov da bi zaboravili sve što se dešavalo u rijalitiju 08:42 Vip 0
Marija Kostić "RODITELJI SU PRESREĆNI ZBOG RASKIDA" Anđela Đuričić otvorila dušu, pa rekla da joj prija da je sama 23:00 Vip 0
Marija Kostić STAVILA SVE NA SVOJE MESTO Ovo je Anin komentar na raskid Anđele i Zvezdana 21:30 Vip 0
Marija Kostić ANĐELA ĐURIČIĆ POTVRDILA RASKID: "Izabrala sam ono što je najbolje za mene, a to je da budem sama!’’ 18:00 Vip 0
Amina Jusović JESTE LI SPREMNI ZA NOVU ANĐELU? Đuričićeva nakon raskida spremna da otkrije njihove tajne! 10:06 Vip 0
Amina Jusović PRE RASKIDA VODILA OZBILJAN RAZGOVOR SA NJOM Đuričićeva ponosno pokazala sa kim provodi vreme (FOTO) 08:24 Vip 0
Milica Veličković PRVE FOTOGRAFIJE ANĐELE U PORODIČNOJ KUĆI U ĐENOVIĆIMA! Zavirite u porodičnu idilu Đuričićevih! (FOTO) 14:55 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
ZA STAN OD 75.000 EVRA UČEŠĆE SAMO 750 EVRA Vučić o kupovini nekretnina, OVOGA NEMA NIGDE NA SVETU 11:39 BIZ 71
OVO JE UBIJENI NIKOLA STANKOVIĆ Likvidiran nakon što je proslavio slavu, isplivali jezivi detalji, sve su snimile kamere 10:57 Hronika 0
DANAS, 21. DECEMBRA STIŽE KRAJ BEDE Rođeni u ova 3 znaka će se bukvalno preporoditi, a želje im se ispuniti 10:52