Ermin Biberović ANĐELA NAPUSTILA SRBIJU! Evo gde je usnimljena, a sada otkriven i pravi razlog njenog odlaska (FOTO) 21:14 Vip 0
Ermin Biberović ANĐELA I ZVEZDAN HITNO NAPUSTILI SRBIJU Spakovali kofere i otišli, a onda spomenuli i Anu Ćurčić! (FOTO) 17:42 Vip 0
Ermin Biberović ACA LUKAS OTKRIO PRAVU ISTINU O ODNOSU ANĐELE I ZVEZDANA Na kafi kod njih otvorio dušu, a onda šokirao priznanjima! 16:41 Vip 0
Milica Veličković ZVEZDAN JE LJUBAV NA PRVI POGLED! Anđela Đuričić progovorila o svemu, pa optužila Anu Ćurčić za neverstvo: "Varala ga je sa Bulićem" 13:40 Vip 0
Marija Kostić "CRNA ANĐELA, ŠTA TI SE DESILO?!" Svi zabrinuti za fizičko stanje Đuričićeve, ima modricu ispod oka? 00:40 Vip 0
Amina Jusović OVO JE CENA KUĆE ANĐELE ĐURIČIĆ Spekulisalo se da nekretninu prodaju zbog ćerkinih postupaka u rijalitiju, a sada je isplivala istina (FOTO) 12:40 Vip 0
Marija Kostić HAOS U NAJAVI Anđela ponovo ide u Crnu Goru, ali ovog puta želi da upozna Zvezdana sa njima, šok 23:00 Vip 0
Marija Kostić SNIMILI SVOJU PRVU EMISIJU Zvezdan i Anđela greškom otkrili ko im je gost, sve se saznalo 22:00 Vip 0
Amina Jusović LJUBAV KOJA RUŠI SVE PREPREKE Prvo oglašavanje Zvezdana Slavnića nakon objave da je Anđela trudna! 14:04 Vip 0
Milica Veličković TRUDNA ANĐELA ĐURIČIĆ! Zvezdan obelodanio detalje, nije mogao više da krije! 07:40 Vip 0
Ermin Biberović NEOČEKIVAN SUSRET I POSLE ZADRUGE! Evo sa kim su uhvaćeni Anđela i Zvezdan u centru Beograda (FOTO) 19:00 Vip 0
Ermin Biberović ANĐELA NA KRAJU RASKRINKALA ANU! Iznela sve laži nje i njene majke, a onda otkrila zašto nije pobedila! 17:21 Vip 0
Ermin Biberović NAROD KONAČNO VIŠE NE PADA NA ŽRTVE! Anđela bez dlake na jeziku prekomentarisala drugo mesto Ane Ćurčić, a onda iznenadila o Aleksandri! (VIDEO) 21:00 Vip 0
Ermin Biberović ANĐELA ĐURIČIĆ PRIZNALA KOME ĆE ZAGORČATI KAFU Dotakla se i Aleksandrine pobede, a onda otkrila svoju tajnu! (VIDEO) 18:34 Vip 0
Milica Veličković ANĐELA ĐURIČIĆ PRESREĆNA ZBOG PORAZA ANE ĆURČIĆ! Zajedno sa Zvezdanom navijala protiv suparnice, pa slavila Aleksandrin trijumf! 10:20 Vip 0
Amina Jusović OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Anđela se uključila tokom finala Zadruge, pljušte čestitke zbog uspeha! (FOTO) 22:30 Vip 0
Amina Jusović ZVEZDAN I ANĐELA GOLIŠAVI U KREVETU Rijaliti par najavio novu emisiju koja uskoro počinje na "Hype" televiziji! 19:51 Vip 0
Milica Veličković OVO SU DETALJI ZVEZDANOVE I ANĐELINE EMISIJE! Najintrigantniji rijaliti par spreman za novi projekat, uskoro premijera! 12:25 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
ZA STAN OD 75.000 EVRA UČEŠĆE SAMO 750 EVRA Vučić o kupovini nekretnina, OVOGA NEMA NIGDE NA SVETU 11:39 BIZ 80
OVO JE UBIJENI NIKOLA STANKOVIĆ Likvidiran nakon što je proslavio slavu, isplivali jezivi detalji, sve su snimile kamere 10:57 Hronika 0
DANAS, 21. DECEMBRA STIŽE KRAJ BEDE Rođeni u ova 3 znaka će se bukvalno preporoditi, a želje im se ispuniti 10:52