Vesna Đorđević ANĐELI RODITELJI POSTAVILI ULTIMATUM: Samo pod ovim uslovom možeš da budeš sa Zvezdanom! 09:30 Vip 0
Ermin Biberović VELIKA NEPRAVDA MI JE UČINJENA! Anđela Đuričić van sebe nakon dolaska kod roditelja, prelomila i razvezala jezik o svim šok detaljima 17:33 Vip 0
Milica Veličković PIJE KOKTELE I NAZDRAVLJA SA POPADIJOM Anđela Đuričić uživa u rodnom gradu, a evo kako se provodi bez Zvezdana! 12:10 Vip 0
Milica Veličković ISPLIVAO SNIMAK ZVEZDANA I NEPOZNATE DEVOJKE! Dok Anđela sređuje odnose sa roditeljima, Slavnić ne gubi vreme, kada ovo vidi nastaće lom! 09:35 Vip 0
Marija Kostić NE ŽELI DA GA POVEZUJU SA NJOM Fran Pujas otvorio sve karte, pa precrtao Anđelu Đuričić 23:00 Vip 0
Nina Denda OBAVILA SAM RAZGOVOR SA RODITELJIMA Prvo oglašavanje Anđele Đuričić iz Đenovića! 19:30 Vip 0
Milica Veličković ANĐELA STIGLA U ĐENOVIĆE KOD RODITELJA! Na aerodromu je sačekao brat, a evo kako je susret protekao! (VIDEO) 14:40 Vip 0
Milica Veličković NOVI UDARAC ZA ANĐELU ĐURIČIĆ! Mnogi su joj okrenuli leđa, a sada se i on odrekao njihovog prijateljstva! 13:25 Vip 0
Amina Jusović ANĐELA OTIŠLA U CRNU GORU Đuričićeva objavila fotografiju iz aviona, pa otkrila da je stigla kod svojih roditelja! (FOTO) 12:59 Vip 0
Sonja Andrić RIJALITI UČESNICI MENJAJU KARIJERU Anđela i Zvezdan postaju voditelji, ovo su svi detalji 09:00 Vip 0
Marija Kostić "RAZOČARAO SAM SE U ANĐELU" Bivša simpatija Đuričićeve ne može da sakrije očaj, sumnja da je omađijana 00:45 Vip 0
Marija Kostić "ZVEZDAN I ANĐELA NEĆE OSTATI ZAJEDNO" Bivši zadrugar bez dlake na jeziku raskrinkao zadrugare 00:00 Vip 0
Nina Denda ANĐELA ME ISKORISTILA Matora progovorila o vezi Đuričićeve i Slavnića, zadrugari na nogama! 18:30 Vip 0
Amina Jusović JA SAM SAVRŠENA I DAMA SAM Anđela se potpuno pogubila, pa pobesnela na javne uvrede! 14:40 Vip 0
Amina Jusović MOKA SE ISELIO IZ STANA?! Slavnić ostavio Zvezdanu i Anđeli stan, evo gde se sada nalazi! 13:52 Vip 0
Amina Jusović POLUPALA MOKIN STAN Anđela saznala za još jednu Zvezdanovu prevaru i to u spoljnom svetu, pa vrištala i histerisala! 13:08 Vip 0
Olivera Kosovac "NEĆU DA SNIMAM SA DŽUKELAMA" Makedonska Tiktok zvezda oplela po Anđeli i Zvezdanu 08:00 Vip 0
Marija Kostić OTKRIO PRAVU ISTINU Zvezdan rekao sve o svom odnosu sa Anđelom, ovo će sve šokirati 23:15 Vip 0
Ermin Biberović ANĐELA PONOVO PRED KAMERAMA! Đuričićeva se izlanula, pa otkrila veliku tajnu, sve će se realizovati od jeseni 21:30 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OPOZICIONAR PRETI NARODU: Cilj nam je da ZAGORČAMO SVAKODNEVNI ŽIVOT LJUDIMA i da životi stanu! 07:08 Vesti 56
AMERIKANCI SU GLEDALI SJAJNOG SRBINA Megino dete zaigralo maestralno, kakva partija mladog Đurišića 07:30