''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
''NEMOJ DA SKUPLJAŠ POENE NA ŽELJKU' Đuričićeva spomenula Miljaninog sina, Kulićeva zapenila na nju, haos u Beloj kući 18:59 Vip 0
ZNAJUĆI NJEGA NEĆE DUGO Gastozov najbolji prijatelj se oglasio, pa progovorio šta njegovi prijatelji misle o Đuričićevoj 00:25 Vip 0
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
PREGRŠT POKLONA STIGLO U BELU KUĆU Učesnici šokirani kojim povodom su stigli darovi, pa svi glasno aplaudirali! 20:10 Vip 0
TO JE FARSA SA NJEGOVE STRANE, NJEGA MI JE ŽAO Popularni pevač dao svoj su o Gastozu i Anđeli, pa spomenuo i njenju prošlost 14:50 Vip 0
"UZEO JE DOBRU LOVU" Super Cveta progovorila o honoraru Nenada Marinkovića, pa žestoko oplela po Đuričićevoj 15:57 Vip 0
UČESNICE SE IZLANULE I OTKRILE KO ĆE BITI POTRČKO! Prekršeno strogo pravilo, čeka se hitna odluka produkcije 14:00 Vip 0
GLEDAOCI U SUZAMA Emotivna priča Anđele Đuričić, sve se desilo na putu do Crne Gore, muk u Beloj kući (VIDEO) 20:55 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ GRCA U SUZAMA! Haos u Eliti 8, Gastoz pokušao da je smiri, a ona ga oterala od sebe! 19:42 Vip 0
ANĐELA I GASTOZ ZAUVEK NAPUŠTAJU SRBIJU! Usnimljen tajni razgovor, otkriveno gde idu čim izađu iz rijalitija! 18:05 Vip 0
ANĐELA IZGUBILA OPKLADU Gastoz pokušava da demantuje da su u vezi, ukućani u čudu, ništa im nije jasno 22:30 Vip 0
RIJALITI UČESNICI SATERANI U ĆOŠAK Terza dobio pitanje za Medu, Đedović se direktno obratio Anđeli 20:40 Vip 0
GURAO JU JE U VEZU KOJA JE PROPAST Učesnici teško osudili Ivana Marinkovića, Đuričićeva grca u suzama, najveći haos u Beloj kući (VIDEO) 12:50 Vip 0
" SOPSTVENU ŽENU SI PLATIO 200 EVRA!" Đuričićeva udara tamo gde najviše boli, Ori se bela kuća od uvreda! 11:40 Vip 1
RIJALITI UČESNIK U UŽIVO PROGRAMU URADIO OVO! Gledaoci šokirani skandaloznim potezom (VIDEO) 14:03 Vip 2
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
IMA MRTVIH I RANJENIH, HOROR U NEMAČKOJ Automobili uleteli u masu i NEMILICE GAZILI, ljudi panično bežali (VIDEO) 20:23 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27