Ermin Biberović ANĐELA I ZVEZDAN POSTAJU VODITELJI! Iz Zadruge ćete se preseliti na kafu kod njih! (VIDEO) 17:03 Vip 0
Amina Jusović ANĐELI RODITELJI PRAVE ZAMKU Smislili su plan kako da je odvoje od Zvezdana, Đuričićeva neće moći da izdrži pritisak! 12:19 Vip 0
Amina Jusović SHVATILI DA NEMAJU PODRŠKU Anđela i Zvezdan doživeli debakl, hejteri ne prestaju da ih urnišu! 07:30 Vip 0
Ermin Biberović ISPLIVALA TAJNA OSVETA MAJE MARINKOVIĆ! Uništiće Anđelu nakon izlaska iz Zadruge, za sve iskoristila i Zvezdana! 22:15 Vip 0
Ermin Biberović ISPLIVALA PRAVA ISTINA O ODNOSU ANĐELE I MOKE SLAVNIĆA U sve se umešao i Zvezdan, jedna poruka raskrinkava sve (FOTO) 20:21 Vip 0
Ermin Biberović ANĐELI NAKON IZLASKA SVI OKRENULI LEĐA Njena podrška joj zadala nikad žešći udarac, ne žele više da čuju za nju! 16:12 Vip 0
Amina Jusović ŽESTOKA SVAĐA ANĐELE I ZVEZDANA Slavnić ušao u crveno, pa urlao na nju: Šta mi glumiš tu?! 13:30 Vip 0
Amina Jusović "LAKŠE BI MI BILE TRI ZADRUGE, NEGO OVO" Zvezdan Slavnić ne može da se adaptira na život sa Anđelom, priznao sve! 10:47 Vip 0
Amina Jusović ANĐELA SAKRILA PRAVU ISTINU Veza sa Zvezdanom će joj biti uništena zbog tajne koju ova zadrugarka zna! 08:41 Vip 0
Amina Jusović ANĐELINOJ SREĆI DOŠAO KRAJ Maja Marinković uzvratila udarac, nakon što se Đuričićeva pohvalila povredama koje je nanela suparnici! 06:30 Vip 0
Marija Kostić SVE IZAŠLO NA VIDELO Moka pokazao pravo stanje odnosa između njega i sina i snajke 22:40 Vip 1
Marija Kostić ZABRANJENI SU Zvezdan i Anđela od sada na "crnoj listi" ove televizije, sve izašlo na videlo 22:20 Vip 0
Marija Kostić "ZVEZDAN JE RANJENA ZVER U KAVEZU" Anđela i Slavnić su osuđeni na propast, ocenila je Kačavenda 21:40 Vip 0
Nina Denda PROSILA OD FANOVA DA JOJ KUPE ČARAPE! Anđela Đuričić ne prestaje sa blamovima, isplivao snimak zbog kog je svi osuđuju (VIDEO) 15:10 Vip 0
Milica Veličković MOKA I SLAVICA JOJ PREČI OD SOPSTVENIH RODITELJA! Anđela ne namerava da se vrati kući ni po koju cenu: "Njeni će dići ruke od nje" 12:00 Vip 0
Amina Jusović OSVANULA INTIMNA FOTKA ZVEZDANA I ANĐELE Đuričićeva izbacila jezik, a Slavnić u transu, mreže se usijale! (FOTO) 08:36 Vip 0
M. Slavnić STAN OD 140 KVADRATA Moka pripremio Zvezdanu i Anđeli smeštaj nakon diskvalifikacije 23:10 Vip 0
Ermin Biberović ANĐELA I ZVEZDAN MORAJU HITNO DA BEŽE IZ SRBIJE Za sve je kriv njegov prijatelj iz zatvora, sele se daleko, a evo šta će tamo raditi! 20:38 Vip 0
Ermin Biberović "KARMA JE K*ČKA, A JA JOŠ VEĆA!" Anđela likuje zato što je unakazila Maju Marinković, u sve umešala Filipa Cara i sve javno objavila (FOTO) 18:28 Vip 0
Amina Jusović NIŠTA OD SUSRETA SA RODITELJIMA Anđela pokušala da prevari javnost, vrata "Đenovića" su joj zatvorena, a ovo je dokaz! 14:58 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OPOZICIONAR PRETI NARODU: Cilj nam je da ZAGORČAMO SVAKODNEVNI ŽIVOT LJUDIMA i da životi stanu! 07:08 Vesti 56
AMERIKANCI SU GLEDALI SJAJNOG SRBINA Megino dete zaigralo maestralno, kakva partija mladog Đurišića 07:30