Amina Jusović "SREĆNIJI JE BIO NA ROBIJI" Zvezdanu preselo i na lažnom venčanju, a ovaj njegov potez svi komentarišu! 09:54 Vip 0
M. Kostić "BIĆE NAJPRODAVANIJA, SIGURNO" Evo čime će se Anđela Đuričić baviti sada kad nema više "Zadruge" 01:20 Vip 0
Olgica Kosovac OTKRILA SVOJU STRANU Anđela demantovala da je bila intimna sa Ajdarpašićem 00:30 Vip 0
M. Kostić NE SMETA IM ZVEZDAN? Sve izašlo na videlo, ovo je pravi razlog ljutnje Anđelinih roditelja 23:20 Vip 0
M. Kostić NAVIJA ZA NJIH OD POČETKA Moka Slavnić otkrio prve detalje razgovora sa sinom nakon diskvalifikacije, pa rekao ovo za Anđelu 23:00 Vip 0
Amina Jusović BLAMOVI I VAN ZADRUGE Zvezdan i Anđela bili u kafiću, pa svojim ponašanjem ostavili u čudu sve, evo šta su radili! 14:12 Vip 0
Amina Jusović ISPLIVALA ISTINA Maja Marinković dozvolila Anđeli da je prebije kako bi je diskfalifikovala: Pustila sam je! 13:15 Vip 0
Nina Denda ANĐELA ZABILA MOKI NOŽ U LEĐA Haos u domu Slavnića, evo šta Đuričićeva zahteva od Zvezdana! 12:48 Vip 0
Amina Jusović NOVO ZANIMANJE ANĐELE ĐURIČIĆ Zbog diskfalifikacije ostali su bez dinara, a sada je Mokina snajka našla način da zaradi za nju i Zvezdana! 12:46 Vip 0
N.Denda ANĐELA I ZVEZDAN NAPUŠTAJU SRBIJU! Doneli su šok odluku, nakon diskvalifikacije žele da isprave svoje greške, evo gde će prvo otići 12:00 Vip 0
Amina Jusović "SAMO DA SE OTARASIMO KUĆE" Nakon priče da njeni roditelji prodaju porodični dom zbog bruke koju im je priredila, Anđela sada otkrila sve detalje! 10:00 Vip 0
Amina Jusović VODI ZVEZDANA U CRNU GORU Anđela želi da pomiri porodicu sa Slavnićem, evo šta ga čeka u Đenovićima! 08:36 Vip 0
Amina Jusović "SVOJU MAJKU NIJE VIDELA, A SA ZVEZDANOVOM SE GRLI I LJUBI" Nakon susreta Anđele i Slavice, društvene mreže su preplavljene osudama zbog ovog njenog poteza! 07:26 Vip 0
M. Kostić SRAMNO PRIZNANJE ZVEZDANA Slavnić otkrio da je bio sa Majom nakon pomirenja sa Anđelom, a pravda se ovim, šok 23:20 Vip 0
M. Kostić LOŠE VESTI ZA ANĐELU IZ CRNE GORE Đuričićeva će morati da se izbori sa novim izazovom u porodici 23:00 Vip 0
M. Kostić "ŠTA SI SVE URADILA DOBRO SMO ŽIVI" Anđelini roditelji se uključili uživo i šokirali sve, ona na ivici suza, Zvezdana nisu ni pomenuli 22:40 Vip 0
M. Kostić "OPET BIH TO URADILA" Anđela nemilosrdno odgovorila na pitanje o Maji Marinković, ne žali zbog onoga što je učinila 22:05 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NOVI DETALJI TRAGEDIJE U NEMAČKOJ Osumnjičeni za napad u Magdeburgu iz Saudijske Arabije 00:20 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27