M. Kostić OVO SU SVI ČEKALI Anđela i Zvezdan kod Dalile progovorili o svemu, šok otkrića se samo ređaju 21:45 Vip 0
M. Kostić ANĐELA IDE ZA CRNU GORU Najnovija dešavanja iz doma bivše zadrugarke, njeni kipte od besa 20:40 Vip 0
M. Kostić PRVI INTERVJU ANĐELE I ZVEZDANA Mladenci rekli kako je protekla prva bračna noć, pa otkrili šta su rekli njeni roditelji 20:15 Vip 0
Ermin Biberović PRVI SUSRET NAKON DEVET MESECI! Zvezdan i Anđela posetili njegovu majku, kamere zabeležile sve, Slavica van sebe! (VIDEO) 18:58 Vip 0
Ermin Biberović ANĐELA ĐURIČIĆ I ZVEZDANOVA MAJKA PRVI PUT OČI U OČI NAKON NJIHOVE DISKVALIFIKACIJE Suze na Slavičinom licu, a evo šta kaže za snajku! (VIDEO) 18:36 Vip 0
Ermin Biberović ZVEZDAN STEGAO I ŠČEPAO ANĐELU, ONA SE HITNO OGLASILA I SVE JAVNO OBJAVILA Istakla da je poludeo, Slavnić izgubio kompas! (FOTO) 18:21 Vip 0
Ermin Biberović ANĐELA ĐURIČIĆ PROGOVORILA O SVOJIM MORBIDNIM FETIŠIMA Večerašnje gostovanje Zvezdana i nje kod Dalile Dragojević će uzdrmati čitav region! 14:47 Vip 0
Amina Jusović "POZDRAVI MRTVOG BRATA" Ovo je sraman trenutak kada je Anđela nasrnula na Maju, izgovorene jezive reči! 09:46 Vip 0
Amina Jusović "ANĐELI JE CURILA KRV IZ NOSA I USTA" Otkriveni stravični detalji diskfalifikacije, neviđena drama za koju se tek sada saznalo! 09:33 Vip 0
Amina Jusović IZGUBILI 194.000 EVRA Ovo je istina o honorarima Anđele i Zvezdana, mesečno dogovorili ozbiljnu lovu, pa ostali bez prebijene pare! 08:20 Vip 0
Amina Jusović ANĐELA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU Đuričićeva se odjednom srušila i nepomično ležala, oni su joj prvi pritekli u pomoć! 08:10 Vip 0
Milica Veličković ZABORAVILA SVOJE KORENE! Anđela izbegava da se javi roditeljima, neće da se vraća kući, a ovo što je uradila zgrozilo je javnost! 16:00 Vip 0
Amina Jusović ANĐELINA POPADIJA POSLALA JASNU PORUKU Obratila se drsko i bezobrazno, a ovako stoje stvari između nekadašnjih prijateljica! 14:26 Vip 0
Amina Jusović ANĐELA PLAKALA NA SAV GLAS U MOKINOM STANU Oglasio se Slavnić, pa otkrio sve detalje, evo da li se čuo sa Anđelinim roditeljima! 13:46 Vip 0
Amina Jusović IZ KREVETA UDARAJU NA PRODUKCIJU Zvezdan Slavnić objavio snimak, traži pravdu za Anđelu! 13:27 Vip 0
Amina Jusović ANĐELA BORAVILA U ZVEZDANOVOM STANU PRE ZADRUGE?! Isplivao dokaz koji jasno pokazuje da su se znali i pre rijalitija! (FOTO) 12:45 Vip 0
Amina Jusović OBJAVILI FOTKU IZ KREVETA Anđela i Zvezdan poslali jasnu poruku, a svi se pitaju da li je moguće da ovo rade?! (FOTO) 12:15 Vip 0
Amina Jusović EKSKLUZIVNO! ANĐELA NE ŽELI KONTAKT SA PORODICOM Otac i brat pokušali da pričaju sa njom, a ona im ovako odgovorila! 12:07 Vip 0
Amina Jusović ANĐELA DANIMA KOVALA TAJNI PLAN Otkriven pravi razlog njene diskfalifikacije, ovo je Đuričićevu mučilo! 11:15 Vip 0
Amina Jusović "KOJI ZVEZDAN, ON NE POSTOJI" Progovorila drugarica koja zna Anđeline tajne: Porodica će je odvojiti od njega! 08:57 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NOVI DETALJI TRAGEDIJE U NEMAČKOJ Osumnjičeni za napad u Magdeburgu iz Saudijske Arabije 00:20 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27