Amina Jusović "KALAŠTURO, ŠETAĆEŠ ĆELAVA" Majin prijatelj javno zapretio Anđeli, pa dao obećanje: Čeka je pakao! 08:47 Vip 0
Amina Jusović ZVEZDAN ĆE UBITI ANĐELU Otkriven razlog drame u Slavnićevom stanu, Zvezdan saznao istinu, Anđela ga sve vreme lagala! 07:30 Vip 0
Amina Jusović OVO JE PRAVA ISTINA O DISKFALIFIKOVANOJ ANĐELI ĐURIČIĆ Isplivala njena fotografija, sada je sve jasno! 14:58 Vip 0
Amina Jusović NASILNICA URLA IZ PETNIH ŽILA Zvezdan i Anđela ušli kod Moke u stan sa crnim džakovima, Đuričićeva šokirala sve svojim ponašanjem! 14:35 Vip 0
N.Denda EVO KAKO JE ZVEZDAN TUKAO ANĐELU! Jezive scene nasilja, Slavnić pred svima maltretirao Đuričićevu, a niko nije reagovao (FOTO) 14:00 Vip 2
Amina Jusović EVO GDE SU ANĐELA I ZVEZDAN NAKON ŠTO SU IZBAČENI IZ RIJALITIJA! Slavnićeva drugarica otkrila sve detalje! 13:13 Vip 0
Amina Jusović MOMENAT KADA JE ANĐELA KRVNIČKI NASRNULA NA MAJU! Brutalno je povukla, čupala za kosu i oborila na pod, obezbeđenje sprečilo veći incident! 12:53 Vip 0
Amina Jusović OVO JE RAZLOG HITNE DISKFALIFIKACIJE Rekonstrukcija događaja stravičnog ponašanja Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić! 12:14 Vip 0
Amina Jusović UDARILA MU ULTIMATUM Anđela očitala bukvicu Zvezdanu, pa postavila svoja pravila, evo šta Slavnić ne sme nikako da uradi! 10:07 Vip 0
Ermin Biberović ANĐELA PONOVO ZGROZILA JAVNOST Izazvala gnev i bes svih, da li je moguće da se na ovo usudila?! 19:45 Vip 0
N.Denda RASKRINKANI! Otkriveni novi detalji o odnosu Zvezdana i Anđeline bivše najbolje drugarice, Ana na stubu srama 12:55 Vip 0
N.Denda ŽESTOKI SUKOB ZVEZDANA I MAJE! Nakon što ga raskrinkala kod Anđele, Slavnić podivljao i Marinkovićevoj poručio ovo 09:20 Vip 0
N.Denda ANĐELA PRED NERVNIM SLOMOM! Maja otkrila šta je bilo između nje i Zvezdana tokom žurke, Slavnić na stubu srama 08:45 Vip 0
N.Denda "IMAMO DOGOVOR" Anđela i Zvezdan priznali sve, evo kakve planove imaju nakon Zadruge 07:35 Vip 0
Amina Jusović POSEBNA POŠILJKA ZA ANĐELU Đuričićeva odlepila kad je videla šta joj je stiglo, ovome se nije nadala! 06:00 Vip 0
Ermin Biberović "SVE SI NAS PREVARILA" Zvezdan raskrinkao Anđelu i izneo sve njene laži misleći da kamere ne snimaju! 15:28 Vip 0
Amina Jusović ANĐELA ISKRIVILA KIČMU KAKO BI ISTAKLA ZADNJICU Đuričićeva izazvala masovni smeh u pokušaju da bude zavodljiva, gore mreže! (FOTO) 11:34 Vip 0
Amina Jusović BAHATA I NEOSVEŠĆENA Anđela Đuričić otkrila najbitniji datum u Zadruzi, pa uradilo ovo! 11:05 Vip 0
Amina Jusović ZADRUGARI BRUJE O ANĐELINOJ TRUDNOĆI Zvezdanovo potomstvo glavna tema: Želi da se nastavi loza Slavnić! 10:40 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NOVI DETALJI TRAGEDIJE U NEMAČKOJ Osumnjičeni za napad u Magdeburgu iz Saudijske Arabije 00:20 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27