N.Denda "IZBACIĆE JE IZ TESTAMENTA" Pakao u Đenovićima, roditelji Anđele Đuričić pobesneli i doneli drastičnu odluku, otkrivamo sve detalje 09:35 Vip 0
Milica Veličković FRAPANTNO! Anđela zamolila Zvezdana da se okupa, pa mu rekla: "Celog bih te izjela" 08:30 Vip 0
Milica Veličković ON JE JEDINI NA NJIHOVOJ STRANI Ivan Marinković priznao da vidi budućnost između Anđele i Zvezdana, pa Slavnića prozvao švalerom 06:00 Vip 0
Ermin Biberović "PLAŠIM SE DA IZ BESA NE KAŽEŠ SVE ŠTO TI PRIČAM" Zvezdan se boji da Anđela ne razotkrije njegovo pravo lice, mislio da kamere ne snimaju pa se izlanuo! 21:00 Vip 0
Ermin Biberović ANĐELA NE PRESTAJE SA SVOJIM GADOSTIMA! Uzela i stavila Zvezdanova stopala u usta i onda krenula da obavlja radnju, Slavnić propao u zemlju od sramote (FOTO) 19:21 Vip 1
Ermin Biberović RASKRINKAN TAJNI PLAN ANĐELE I ZVEZDANA Pokušali od svih da sakriju, oglasila se osoba bliska njemu i iznela sve na videlo! 18:20 Vip 0
E.Biberović ANĐELA ĐURIČIĆ RAZORILA PORODICU I SVE ŠTO SU IMALI Sve im propada, evo kakav pakao se dešava napolju, ne može ni da nasluti! 15:24 Vip 0
Milica Veličkovvić NAKON JANJUŠA, ŽANA OSOLILA PO ZVEZDANU I ANĐELI! Zbog njihovog odnosa glavna su tema zadrugara, Omnia poručila: "Nijedan roditelj ga ne bi poželeo svom detetu" 11:05 Vip 0
Milica Veličković JANJUŠ OPLEO PO ANĐELI I ZVEZDANU! Sasuo im sve u lice, nije hteo da ih štedi, Slavnić pobeleo, na ivici da napravi haos 10:45 Vip 0
Milica Veličković ŠTA POŽELI, TO I DOBIJE Zvezdan pozvao Anđelu da se vrati u izolaciju, ne znajući za blam, pristala u rekordnom roku 09:50 Vip 0
Milica Veličković PALO POMIRENJE ANĐELE I ZVEZDANA! Đuričićeva se spustila lestvicu niže kada su poniženja u pitanju, a mislili smo da niže nema, evo za koliko je Slavnić uspeo da je vrati 09:30 Vip 0
Milica Veličković MAJA VRATILA ANĐELU NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Marinkovićeva resetovala Đuričićevu, pa joj uputila ove reči, ona van sebe 09:10 Vip 0
Amina Jusović ANĐELA PROBILA ZVUČNI ZID Nakon što je ostala bez Zvezdana, Đuričićevu napustila i drugarica, nastupio novi histerični napad! 06:30 Vip 0
N.Denda "MNOGO TI SEBI DAJEŠ ZA PRAVO" Car sasuo Zvezdanu sve u lice, Slavnić van sebe od besa 18:40 Vip 0
N.Denda DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO IZGOVORIO? Zvezdan Slavnić nadmašio samog sebe, progovorio o Anđeli i zaprepastio zadrugare 17:16 Vip 0
Amina Jusović DISKFALIFIKACIJA ZA ANĐELU? Đuričićeva želi da napusti rijaliti, čeka se odluka produkcije! 15:00 Vip 0
Amina Jusović "BORIM SE ZA ČOVEKA KOJI ME NE ŽELI" Anđela progovorila o raskidu sa Zvezdanom, pa novim zahtevom šokirala gledaoce! 13:40 Vip 0
Amina Jusović OBMANULA JAVNOST Anđela tvrdi da je prirodna lepotica, a ova fotka govori drugačije, evo kako je zadrugarka ranije izgledala (FOTO) 12:39 Vip 0
Amina Jusović GAĐAO JE POSRED LICA Zvezdan doživeo pomračenje, jer ga je Anđela oterala kao kera, pa uradio ovu stvar i zauvek završio sa njom! (VIDEO) 11:40 Vip 0
Amina Jusović SPAKOVALA STVARI I OTIŠLA U cik zore Anđela odlučila da napusti sve, nije ni slutila da će ovako izgledati rastanak sa Zvezdanom! 10:40 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
IMA MRTVIH I RANJENIH, HOROR U NEMAČKOJ Automobili uleteli u masu i NEMILICE GAZILI, ljudi panično bežali (VIDEO) 20:23 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27