MENJA SE TOK ELITE! Veliki obrt u Beloj kući, zaratili prijatelji, nikome nije jasno šta se dešava 00:45 Vip 0
ANĐELA MOMENTALNO OTPISALA GASTOZA! Žestok verbalni okršaj, Nenad u naletu besa sve obelodanio, brutalno je ponizio! 09:20 Vip 0
''KAD ANĐELA BUDE SAZNALA ŠTA O NJOJ PRIČA GASTOZOV OTAC NAPOLJU...'' Podrška Đuričićeve spremna da unese informacije spolja u Elitu 01:10 Vip 0
BACIO OKO NA DRUGU! Bebica iako ima devojku Teodoru, opčinjen je zadrugarkom - evo šta mu se kod nje najviše dopada 23:50 Vip 0
MANI SE CRNOGORKE, MESTO TI JE U SVILAJNCU Poznati folker žestoko ponizio Gastoza, sumnja u njegovu muškost, šok! 18:10 Vip 0
STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MAJU Došao sa povredama, pa otkrio sve detalje raskida: Nije normalna! 11:10 Vip 0
ANA ĆURČIĆ KIPTI OD BESA U SPOLJNOM SVETU! Najavila haos Ivanu Marinkovuću, neće mu biti dobro nakon izlaska 13:02 Vip 0
ŠOK! GASTOZ TOTALNO RASKRINKAN Otkriveno šta je pričao za Anđelu Đuričić, mislio je da ovo nikada neće isplivati! 11:00 Vip 0
HITNO SE OGLASIO OTAC NENADA MARINKOVIĆA! Više ne želi da ćuti, totalno raskrinkao Anđelu Đuričić 02:10 Vip 0
ŠOK POTEZ VODITELJKE PINKA! Nakon nervnog sloma Anđele Đuričić, ona joj žestoko odbrusila: "Da li tebe neko tera da budeš sa Gastozom?" 00:59 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ VRIŠTI I PLAČE NA SAV GLAS! Potresne scene u Eliti 8: "Uništio me je, neka se skloni iz mog života..." 00:40 Vip 1
ANĐELA I GASTOZ NE MOGU DA SE KONTROLIŠU! Nenad je dohvatio naočigled svih, Đuričićeva posustala 23:00 Vip 0
ŽESTOK OKRŠAJ ANĐELE I GASTOZA! Marinković ušao u crveno, besan polomio ovo, ona ostala nema 19:40 Vip 0
"ŠTA JE SA MOZGOM, IGRA IGRU I PERE SE?!" Poznata pevačica žestoko oplela po Anđeli Đuričić, nije mogla da se kontroliše 18:15 Vip 0
OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE ANĐELA PONOVO ŠUTNULA GASTOZA! O njegovom potezu sa žurke svi pričaju, učesnica nemilosrdna! 17:10 Vip 0
"KOGA ZMIJA UJEDE I GUŠTERA SE PLAŠI" Anđela sve priznala, skandalozna izjava na kontu Gastoza, ukućani u šoku 10:10 Vip 0
GASTOZ POLJUBIO CIMERKU NA ANĐELINE OČI Tu se nije zaustavio, nastao haos u Eliti, evo kako je Đuričićeva reagovala 01:30 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NOVI DETALJI TRAGEDIJE U NEMAČKOJ Osumnjičeni za napad u Magdeburgu iz Saudijske Arabije 00:20 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27