ANĐELA ĐURIČIĆ BACILA OKO NA OVOG CIMERA? Osamili se, evo i šta su radili, Gastoz će napraviti haos 15:40 Vip 0
GASTOZ KONAČNO PRIZNAO SVE! Anđela nije ni svesna šta joj se sprema, Marinković ne može više da izdrži 06:00 Vip 0
ZVEZDAN SLAVNIĆ ULAZI U ELITU 8? Do detalja isplanirao susret sa Anđelom i Gastozom, ovo su svi čekali! 12:45 Vip 1
GASTOZ POLJUBIO ANĐELU ĐURIČIĆ! Ovaj trenutak su svi čekali, više ne mogu da sakriju emocije! 09:45 Vip 0
MENSUR OTRKIO DA LI JE BIO SA ANĐELOM ĐURIČIĆ! Javno podržao Gastoza: "Ona tvrdi pazar, ali on će biti uporan" 18:35 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIČ POKUŠALA DA PREVARI NACIJU Učesnica potpuno raskrinkana, pojavio se dokaz šta je radila u prošlosti 07:20 Vip 0
MIONA ĆE TE OSTAVITI, NE VOLE TE NJENI! Ša na stupu srama, učesnica Elite nemilosrdna, ove reči od nje niko nije očekivao! 11:43 Vip 2
NAJVEĆI SKANDAL IKADA! Anđela Đuričić slala eksplicitne snimke oženjenom biznismenu, pogledajte! 21:38 Vip 0
HTELA JE OD MENE DA NAPRAVI NASILNIKA! Zvezdan Slavnić zapenio zbog Anđelinih optužbi, javno otkrio sve detalje! 18:20 Vip 0
ANĐELA MI JE UPALA U STAN! Zvezdan Slavić raskrinkao Đuričićevu u emisiji uživo: Uhodila me je, svaki dan plakala... 08:20 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ VEĆ OSTALA BEZ PODRŠKE RODITELJA? Učesnica Elite danas proslavlja rođendan, najbitnija čestitka izostala! 16:58 Vip 0
ZLOSTAVLJAO ME JE, ZATVORIO ME JE U STAN... Anđela Đuričić otkrila detalje veze sa Zvezdanom: Imam traume 08:20 Vip 0
ILI MOJA, ILI NIČIJA Stanislav Krofak bacio oko na kontroverznu zadrugarku, Maja ispala iz igre! 22:21 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ PONOVO SA BIVŠIM Zadrugari u šoku: Tu nešto tinja, vatra se i dalje nije ugasila 13:19 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NOVI DETALJI TRAGEDIJE U NEMAČKOJ Osumnjičeni za napad u Magdeburgu iz Saudijske Arabije 00:20 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. DECEMBAR Rakovi su zaljubljeni, Vodolije muče finansije, a šta čeka ostale? 19:27