HALE BERI U ZADNJEM MOMENTU MORALA DA SE PRESVUČE Ceo Kan je zurio u njenu haljinu, a 1 detalj je svima bio čudan 12:31
"NE MORAMO SVI DA GLEDAMO ŠTA RADITE U 4 ZIDA" Slavna glumica zaprepastila javnost ljubavnim snimkom iz spavaće sobe 18:50
"ŽENO, GDE SI POŠLA BEZ GAĆA?" Hale Beri potpuno ogolila intimne delove, nema ko se nije zacrveneo kad se ona pojavila! 18:48
"ČEKALA SAM 21 GODINU DA TO URADIM" Hale Beri strastveno poljubila Edrijena Brodija pred devojkom, svi je zapanjeno gledali! 13:34
SKANDAL NA DODELI OSKARA Hale Beri poljubila kolegu u usta, sve gledala njegova žena (VIDEO) 07:30 Vip 0
UDAVALA SE 3 PUTA Hale Beri nije imala sreće u ljubavi, pala je u totalni bedak, ali onda je ,,upecala" opasnog frajera 19:02
"TVRDIO JE DA JE ZAVISNIK, TO SU SAMO GLUPOSTI" Hale Beri žestoko oplela po bivšem mužu, pa otkrila nove detalje razvoda 19:55
"JU, ŠTA TO URADI FATALNA LEPOTICA OD SEBE?!" Slavna glumica šokirala obožavatelje na mrežama, svi u neverici 15:33
"BILA SAM TRI PUTA NOKAUTIRANA" Omiljena glumica otkrila je da jednom zamalo nije umrla i pokazala slomljeni prst 06:30 Vip 0
SAMO HALE BERI MOŽE DA IZGLEDA OVAKO BRUTALNO U 57. GODINI Čipkasta prozirna haljina na njoj "puca", a brus ostavila kod kuće! 19:05
NA GOLE GRUDI STAVILA SVOJA DVA LJUBIMCA Hale Beri oživela ulogu iz kultnog filma "Žena mačka" pa sve raspametila 14:24
"CEO SVET SADA ZUMIRA OVU FOTOGRAFIJU" Hale Beri pokazala novu suknju, a svi su se šokirano pitali samo jedno 13:24
BESPREKORAN TEN HALE BERI JE SAN MNOGIH ŽENA Maska za lice po njenom receptu od četiri sastojka koja briše bore sa lica 14:30
"MOGLA JE DA IZREŽE OVO SA FOTOGRAFIJE" Hale Beri zaprepastila pratioce, svi su primetili odvratan detalj 10:48
NIKAD NIJE BOLJE IZGLEDALA Hale Beri u najizazovnijem autfitu do sada, lepa glumica zapalila Instagram, komplimenti se samo nižu 20:00
HALE BERI POZIRALA U PROVIDNOM BIKINIJU Iako je u šestoj deceniji izgleda brutalno, Instagram se usijao od komentara 10:24
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
OVO ĆE BITI INICIJALNA KAPISLA RATA RUSIJE I NEMAČKE Ako OVO urade, sledi sukob kakav nije viđen još od Drugog svetskog rata 08:31 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 15. JUN Vodoliji uspeh u trgovini, Strelcu izlazak sa partnerom, Škorpiji nervoza 05:00 Razonoda 0
ZVEZDA PALI MOTORE Odmor je završen, evo kada će crveno-beli saznati prvog protivnika u borbi za Ligu šampiona 08:53