Alo/Đ.M. NE MOŽE DA SE POMIRI SA TIM DA SU OPET ZAJEDNO! Dalila angažovala ovog zadrugara da špijunira Anu i Filipa, Mujićeva očajna! 09:05 Vip 3
Alo/K.G. NA GROB NEKA TI ODNESU! Zadrugar optužio cimerku da koristi drogu, pa joj uputio jezive kletve! 13:29 Vip 0
Alo/J.M. ISEKLA MI JE USNU! Đole Kralj i Deniz Dejm prete tužbama jedno drugom, Ša nije mogao da ih smiri, pa uradio ovo! 07:05 Vip 0
Alo/K.G. VELIKI ŠEF DONEO OŠTRU ODLUKU! Deniz Dejm žestoko kažnjena zbog napada na Đoleta Kralja, a evo kakve sankcije će snositi! 13:59 Vip 0
Alo/K.G. JEZIVE SCENE! Deniz doživela pomračenje, vrištala na sav glas i bacala se po kući, obezbeđenje hitno reagovalo! 09:45 Vip 0
Alo/K.G. NISI SMEO NA JAČE, PA SI NAŠAO MENE! Đole Kralj popucao po svim šavovima, pa prekinuo Mihića tokom izlaganja i javno mu zapretio! 16:30 Vip 0
Alo/K.G. ZAVRŠIO IZA REŠETAKA! Osim što je udaren po džepu, Mihić završio u zatvoru zbog brutalnog nasrtaja na Đoleta Kralja! 19:18 Vip 1
Alo/K.G. VELIKI ŠEF DONEO HITNU ODLUKU! Mihić žestoko kažnjen zbog nasrtaja na Đoleta Kralja! 18:48 Vip 2
Alo/I.G. ŽENI SE DRAGOJEVIĆ! Zadrugar hitno saopštio odluku produkciji, šokiraćete se kada čujete za koga se Dejan odlučio! 17:40 Vip 0
Alo/K.S. NE MOŽE DA VERUJE DA GA JE NAPUSTILA! Zadrugar plakao i jecao, svi ga tešili i smirivali! 13:00 Vip 0
Alo/J.M. OTVORENO O PROSTITUCIJI! Zadrugarke se dotakle toga koliko šta košta, kao i to šta je najtraženije u ovom poslu! 16:22 Vip 0
Alo/D.S. URNEBESNO! Đole Kralj odmerio Dejanov ponos, Dragojevićev komentar će vas rasplakati od smeha! 22:10 Vip 0
Alo/K.G. RASKRINKAO GA DO SRŽI! Dejan obelodanio šta ovaj zadrugar radi u wc-u, pa nasmejao sve u pušionici! 21:29 Vip 0
Alo/J.M. JEL SAM JA NEKA BUDALA OVDE?! Mensur zapenio, besan je i isprovociran, a evo od koga traži reči utehe! 15:25 Vip 1
Alo/Đ.M. GADE MI SE, NAJGORI SU! Viki i Marko na žestoko udaru zbog prebijanja zadrugarke, skandalozne scene ostavile bez teksta njihove cimere! 14:07 Vip 0
Alo/I.G. OTKRIVENO KOLIKI JE DEJANOV PONOS! Braća Dragojević glavna tema u Beloj kući, pitaju se ko je bolji frajer! 19:27 Vip 1
Alo/Đ.M. PRLJAVE ULOŠKE BACA IZA ŠANKA! Zadrugar u jeku svađe potpuno raskrinkao cimerku, otkrio šta radi sa prljavim vešom, javnost zgrožena! 15:00 Vip 0
Alo/K.G. MUZAO JE PET GODINA! Nevena otkrila da je Zoli preselo kada je saznao da se Miljana udala, pa žestoko oplela po njemu sa cimerom! 14:34 Vip 0
Alo/D.S. SVI ŽELE DA BUDU SA MNOM IZ KORISTI Đole otkrio da želi da se ženi i ima decu, a evo kako izgleda njegova žena iz snova! 12:44 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57