"OVAJ STOMAK JE PREŽIVEO TRI CARSKA REZA" Potresna izjava Karleuše, prvi put priznala javno kroz šta je sve prošla 20:01 Vip 0
ŽENA UMRLA 30 MINUTA NAKON CARSKOG REZA! Jeziva igra sudbine, umesto venčanja joj organizovali sahranu! 15:14 Vesti 0
NADAM SE DA ĆE ČETVRTO BITI DEVOJČICA! Bogdana sme još samo jednom da zatrudni, evo šta su lekari rekli Veljku i njoj 11:45 Vip 0
PORODILJA UMRLA SA BEBOM, OSAM SATI JE KRVARILA Doktori nisu hteli da je odvedu na carski rez, ovo je po nju bilo KOBNO 14:52 Vesti 0
ZBOG SMRTI PORODILJE POKRENUTA UNUTRAŠNJA KONTROLA: Četvorica inspektora ispituju slučaj! 11:48 Hronika 0
U ŠOKU SAM, NE MOGU SEBI DA DOĐEM...Oglasila se majka preminule porodilje iz Niša: Čule smo se dva puta, a onda je TELEFON SAMO ZVONIO 20:37 Vesti 0
POROĐAJ JE U TOKU, SVAKOG ČASA OČEKUJEM POZIV Kristijan Golubović ekskluzivno za Alo! otkrio sve detalje 17:25 Vip 0
PRIČA OD KOJE ĆETE SE NAJEŽITI Trudna mama umire na putu do bolnice pre nego što se dete rodi, a onda se desilo čudo 11:11
PRVE INFORMACIJE O STANJU LUNE ĐOGANI NAKON POROĐAJA Evo kako se oseća posle carskog reza 11:49 Vip 0
NOVA KONTROVERZNA METODA POROĐAJA SE ŠIRI SVETOM Majke u strahu, nije im jasno šta je to "Vaginalna setva" 21:15
Alo/A.J. UZBUNA KOD RAŽNATOVIĆA Bogdana trpi jake bolove, evo šta se dešava, u pomoć joj pritrčali Veljko i Ceca! 22:45 Vip 0
Naj žena.rs TAMARU SU U 31. NEDELJI TRUDNOĆE HITNO ODVELI NA CARSKI REZ "Kad su me otvorili, bebe nije bilo, shvatili su da mi je materica prazna" 09:25
Blic/Alo/B.S. VELJKO STIGAO U PORODILIŠTE Ražnatović uzbuđen pred Bogdanin porođaj, ovako iščekuje dolazak sina Krstana 11:40 Vip 0
Alo/B.S. RAŽNATOVIĆ STIŽE Otkrivamo zašto se Bogdana porađa na carski rez i to baš danas! 11:38 Vip 0
Alo/N.D. NAKON TREĆEG POROĐAJA SAM IMALA PROBLEM Ana Sević je tri puta išla na carski rez, a sada je otkrila sa čime se susrela 11:40 Vip 0
Gloria/Alo/E.B. "RODILA ME CARSKIM REZOM I 5 MESECI ME NIJE DOTAKLA"! Severina ne može više da ćuti, otvorila dušu i NAJEŽILA SVE! 14:34 Vip 0
alo.rs/S.Ć. ČULA JE DOKTOROV UZDAH KAD SE PORODILA Sve joj je bilo jasno kad je videla bliznakinje, cela sala je zaplakala 18:08 Razonoda 0
POZNATA MANEKENKA POKAZALA SVOJ OŽILJAK NA STOMAKU Svaka žena podvrgnuta carskom rezu treba da bude ponosna! 09:24
24sedam/Alo/K.G. MOJA SNAGA, MOJE UTOČIŠTE Severina pokazala majku koja je bila pet meseci u komi nakon što je nju rodila carskim rezom (FOTO) 13:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
RASIM LJAJIĆ ZA ALO! NA PREDSTAVLJANJU AUTORSKIH PESAMA Ove pesme su kao stvorene za Tomu Zdravkovića (FOTO/VIDEO) 21:57 Razonoda 0
DŽAJINO HAPŠENJE ME JOŠ UVEK BOLI, ALI NISU NAS SLOMILI NI UPLAŠILI Lepa poslanica Sanja Džajić o Skupštini, porodici i ocu U RINGU 20:00 Vesti 0
HILJADE VOJNIKA NATO I TEŠKA ARTILJERIJA KOD RUSKE GRANICE Ameri, Nemci, Britanci - cilj je samo jedan! 00:19 Vesti 0
KAMALA POBEDILA TRAMPA? Američka televizija GREŠKOM objavila konačne rezultate izbora u Americi (FOTO) 21:09 Vesti 0
OLGA JE POTOPILA ŠAKU BADEMA U VODU PREKO NOĆI Ujutru je pojela 4 i rešila problem koji muči mnoge Srbe 21:16