najžena.rs ISPOVEST OCA KOJI JE REŠIO DA NAPUSTI SVOG SINA: Emotivna priča koja obilazi internet, mnogi su na njegovoj strani 16:14
"IZDAJA VEKA, NE ZNAM ŠTA DA RADIM" Žena je od strane svog muža gurnuta u kandže drugog muškarca, a razlog je "STROGO POSLOVAN"! 13:42
DRŽAO JE U KAVEZU DOK JU JE TUKAO I REŽAO Ovo je jedan od najgorih slučajeva zlostavljanja dece, potresna priča ledi krv u žilama 20:14
Devojka otkrila da joj je OTAC jedan od glavnih klijenata na platformi za odrasle, ali njena ispovest je šokirala narod 18:30
STANODAVAC IZ PAKLA Ispovest mladića o očajnim uslovima i "ludom" vlasnicom - Jednom mi je utrčala u kupatilo dok sam se tuširao 11:35
ISPOVEST SLAVNE GLUMICE LEDI KRV U ŽILAMA "Bila sam na korak do smrti, ležala sam na ulici i pravila se mrtva" 10:04
"OVO JE TRADICIJA" Žena razmišlja da ostavi svog budućeg supruga zbog njegovog bizarnog zahteva 19:10
POTRESNE ISPOVESTI ŽENA IZ UKRAJINE, REGRUTOVAĆE SVE DEVOJKE "Šestoro mojih prijatelja je poginulo, a oni koji se vrate piju i gube razum" 15:58
MAJKA BLIZANACA UMRLA JE ZBOG GREŠKE MEDICINSKE SESTRE Sada porodica traži basnoslovnu svotu novca za izgubljeni život 20:04
"SEDAM DANA JE IŠLA KRV KAO REKA": Priča bivše logorašice Nevenke ledi krv u žilama, umesto vode pili su svoju mokraću 16:11
NJENA TUGA JE USLEDILA NAKON POROĐAJA Ona je medicinski fenomen, posle jakih bolova otišla je na kontrolu, a rezultati su je frapirali! 14:42
IMAO JE ČETIRI KADA JE KIDNAPOVAN Zahvaljujući crtežu, nakon 33 godine pronašao je svoju biološku porodicu 20:18
ONE SU MEDICINSKA MISTERIJA "Mojoj sestri bliznakinji je dijagnostikovan rak dojke - tada sam i ja napipala kvržicu" 15:54
KAKVO DETINJSTVO JE IMAO SA NJIM? Odgajio ga je otac sa Daunovim sindromom, a Sadler je priznao jednu važnu stvar! 20:17
"PREVARIO ME U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI" Dok je pijana ležala na kauču, na podu u kuhinji muž joj je "spavao" sa drugom 16:50
"ZABORAVIO JE DA NOSI NAOČARE ZA SUNCE" Otkrila je neverstvo pomoću malog detalja na fotografiji 13:11
"ODVEO SAM DEVOJKU NA RUČAK KADA SE POJAVIO ON" Žena prebledela kada ga je ugledala, a nastavak priče je neverovatan! 12:39
SAN JE KLJUČ SVEGA Neurolog objašnjava koliko spavanje utiče na naše pamćenje, ali je i otkrio koliko je zaboravljanje dobro za nas 22:00
OTAC JOJ NE DOZVOLJAVA DA IMA SVOJE MIŠLJENJE "Rekao je da ne dolazim za Božić jer živim u grehu" 19:15
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0