RASKRINKANA SANJA GRUJIĆ! Evo zašto zapravo nije bilo za nju mesta u Markovoj kući, ona propala u zemlju od stida! 01:00 Vip 0
"DOKAZAĆU DA JE RADILA U TUTINU" Skandalozne tvrdnje o radnjama Sanje Grujić iz prošlosti! 18:45 Vip 0
ALARMANTNO STANJE UČESNICE ELITE Urlici se prelamaju imanjem, a pogled unezveren, šok scene u rijalitiju (VIDEO) 08:10 Vip 0
"IMA VEĆIH PROBLEMA" Hitno oglašavanje brata Marka Stefanovića, otkrio šta mu se sprema od strane oca i majke čim izađe iz Elite! 00:40 Vip 0
BRUTALAN RASKID SANJE I MARKA! Otkriven sav prljav veš porodice Stefanović, Grujićeva ih raskrinkala, skandalozne optužbe! 00:40 Vip 0
DEČKA NAZVALA NISKOBUDŽETNOM DŽUKELOM KOJU JE UDOMILA Otkriveni skandalozni detalji iz Elite: "Štipa ga celu noć" 10:15 Vip 0
''SLAO MI JE FOTKE SVOG PONOSA'' Oglasila se devojka koju je Marko Stefanović muvao, iako je u vezi sa Sanjom Grujić, puče bruka (VIDEO) 15:35 Vip 0
IZMENIO JOJ LIČNI OPIS Učesnica Elite neprepoznatljiva, ljudi u čudu zbog onoga što joj je uradio dečko(FOTO) 10:45 Vip 0
"KOŠTA 150 EVRA" Učesnik Elite raskrinkao prošlost Sanje Grujić, tvrdi da je sa ovim muškarcem imala odnose! 07:20 Vip 0
MARKO HTEO DA PREVARI SANJU?! Oglasila se devojka koju je navodno muvao, otkrila skandalozne detalje: "Želeo je da ima odnose sa njom" 21:20 Vip 0
"VI STE INCEST" Monstruozno vređanje Anđele Đuričić, optužila Marka i Sanju za jezive stvari! 19:00 Vip 0
"REKLA SI DA ĆU DA ZAVRŠIM KAO KSENIJA PAJČIN" Anđela Đuričić izgubila kontrolu, obratila se Filipu Caru, Gastoz se drži za glavu! 17:15 Vip 0
SANJA GRUJIĆ UHVAĆENA U LAŽI! Objavljena njena šok prošlost, fanovi besni, Marko će doživeti nervni slom! (FOTO) 01:20 Vip 0
GASTOZ PRIZNAO DA IMA TAJNI PLAN U VEZI ANĐELE! Nije mogao više da izdrži, skinuo masku i sve javno otkrio! 19:15 Vip 0
"KADA TE JA SPUSTIM, NEĆEŠ USTATI" Učesnici Elite u žestokom okršaju, nije birao reči, brutalno ponizio partnerku! 22:00 Vip 0
"TUČEŠ MAMU KOD KUĆE ISTO KAO I MENE" Rijaliti učesnica u žestokom sukobu izgovara šokantne uvrede, gađa gde najviše boli (VIDEO) 08:00 Vip 0
BAČENA MAGIJA U RIJALITIJU?! Stigla hitna poruka za Marka Stefanovića, evo ko je u sve umešan! 00:40 Vip 0
IZMENIO JOJ LIČNI OPIS Marko Stefanović napravio Sanji neverovatnu promenu, učesnica Elite neprepoznatljiva! (FOTO) 10:10 Vip 0
"MOKRIO SAM U KREVET DO SEDMOG RAZREDA" Nakon mučnih detalja iz detinjstva, javno se obratio porodici: Nikada me više neće videti! 10:50 Vip 0
UČESNIK ELITE POKREĆE TUŽBU PROTIV OCA Stravično svedočenje brutalnog ponižavanja, svi u suzama, muk u Eliti 08:05 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
ČETVRTAK, 24. APRIL JE VAŠ DAN Ova 3 horoskopska znaka dobijaju najveće blagoslove, ponovo se osećaju moćno 22:02