Alo/M.K. KRIVA SAM ZA SVAĐE Sanja Grujić nikad iskrenija o odnosu sa Markom Stefanovićem, priznala da li je zaljubljena 15:10 Vip 0
Alo/N.D. ZAVRŠILI SMO, NE TREBA MI TAKVA DEVOJKA Marko i Sanja na korak do raskida, haos u "beloj kući" 19:00 Vip 0
Alo/M.K. IPAK NIJE SVE SAVRŠENO Sanja Grujić i Marko Stefanović imali su žestoku raspavu, ona se razočarala u njega, on joj odmah odbrusio 22:20 Vip 0
Pink/Alo/M.K. OGLASIO SE BRAT MARKA STEFANOVIĆA Mihajlo je dao svoj sud o njegovoj i Sanjinoj vezi, pa rekao ovo za Anđelu Đuričić 21:00 Vip 0
Alo/M.K. NA SEDMOM NEBU Nakon što su ozvaničili vezu, kod Sanje i Marka pljušte poljupci (VIDEO) 21:35 Vip 0
Alo/N.S. POPUSTILE KOČNICE Sanja i Marko prešli na viši nivo, razmenjivali nežnosti u krevetu (FOTO) 10:35 Vip 0
Alo/M.K. SVE BLIŽI Sanja Grujić rekla Marku Stefanoviću da uradi ovo, a zbog tog njegovog postupka, ona se istopila 15:30 Vip 0
Alo/M.K. NE ODVAJAJU SE NI MINUT Sanja Grujić i Marko Stefanović se nisu razdvojili od jutros, a ona je na sedmom nebu zbog ovog njegovog gesta 16:50 Vip 0
Alo/M.K. UŽIVA U NJEGOVIM DODIRIMA Sanja Grujić se prepustila Stefanoviću, a njegova ruka je zalutala, dok je ogovarao ovu zadrugarku 15:20 Vip 0
Pink/Alo/M.K. OGLASIO SE MARKOV BRAT Progovorio o odnosu Sanje Grujić i Stefanovića, pa rekao šta misli o mogućoj vezi između njih dvoje 19:30 Vip 0
Alo/N.S. SKANDAL Marko Stefanović našao se na meti svojih cimera, zbog ovoga "potonuo" u zemlju 16:35 Vip 0
Alo/Đ.M. ZADRUGAR SE ZALETEO NA IVANA MARINKOVIĆA Opšti haos u Beloj kući, cimeri ne mogu da ga zaustave 08:24 Vip 0
Alo/Đ.M. GOLIŠAVI I ZAGRLJENI Pojavio se intimni snimak Marka Markovića i Stefanovića, a ovaj detalj su svi primetili (VIDEO) 22:17 Vip 0
Alo/N.S. BELU KUĆU TRESE AFERA DVA MUŠKARCA Cimeri šokirani: Marko je gej, nije mogao da spava sa mnom! (FOTO) 14:25 Vip 0
Alo/A.M. JUTRO DOČEKALI ZAJEDNO Marko u zagrljaju zadrugara, ovaj prizor niko nije očekivao, mreže se usijale (FOTO) 08:15 Vip 0
Alo/Đ.M. ON JE NOVI DEČKO MILICE VESELINOVIĆ? Mensurova bivša više ne krije emocije, Marko Marković je prošlost 08:04 Vip 1
Alo/Đ.M. POSKIDALI SE ZADRUGARI Devojke pale u trans kada su videle telo ovog cimera, bokser ostavlja bez daha (FOTO) 14:04 Vip 0
Alo/N.D. NE ZNAM KAKO DA SE OPRAVDAM Ana Spasojević pokušava da dokaže nemoguće, niko joj od cimera ne veruje 13:00 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
VATRA IM JE PROGUTALA SVE, A SADA UPOZORAVAJU LJUDE: Wi-Fi ruter uzrokovao požar! (VIDEO) 20:44 Vesti 0
SA NJIMA NEMA ŠALE Ovih 13 kombinacija suplemenata i lekova ne treba uzimati u isto vreme, a evo i zašto 20:00
OGLASILA SE FIFA, SADA JE SVE JASNO Evo ko su potencijalni rivali Srbije na žrebu za Svetsko prvenstvo 20:06