NAJ ŽENA.RS ZVUČNO I JAKO ŽENSKO IME SA PRELEPIM ZNAČENJEM Mnogi smatraju da će opet biti na vrhuncu popularnosti jer označava radost! 14:50
najžena.rs IME MNOGO GOVORI O VAMA: Pronađite kako se zovete i saznajte koja je simbolika i kako je određen vaš životni put 20:58
informer/Alo.rs/J.M. SIMBOLIZUJE SAMOPOUZDANJE I ODLUČNOST Devojčice koje nose ovo ime su pune volje za životom 15:00 Razonoda 0
NAJ ŽENA.RS KRATKA I NAJLPEŠA ŽENSKA IMENA Jednostavna a prefinjena sa jakom i moćnom simbolikom! 16:42
NajŽena.rs OVA IMENA SU U SRBIJI STROGO ZABRANJENA: Pazite da vaš izbor nije na ovoj "crnoj listi" 12:30
NajŽena.rs IME ZA DEVOJČICE GRČKOG POREKLA POPULARNO JE U SRBIJI: Veoma je moćno i ima jedinstveno značenje 11:51
NajŽena.rs VAŽE ZA HRABRE I NEUSTRAŠIVE: Devojčice sa ovim imenom su posebne, inspirisano je prirodom 11:58
najžena.rs NAJRASPROSTRANJENIJE ŽENSKO IME U SVETU: U 15. veku je bilo zabranjeno jer se smatralo prokletim, a mnoge Srpkinje ga ponosno nose 08:56
NajŽena.rs RETKO JE I ZANIMLJIVO JER NEMA NADIMAK: Devojčice sa ovim imenom prati sreća tokom celog života 18:46
najžena.rs NAJRASPROSTRANJENIJE ŽENSKO IME U SVETU: U 15. veku je bilo zabranjeno jer se smatralo prokletim, a mnoge Srpkinje ga ponosno nose 19:36
alo.rs/S.Ć. OSIGURAJTE IM SREĆU ZA CEO ŽIVOT Šest ženskih imena koja su magnet za moć i bogatstvo 17:34 Razonoda 0
alo.rs/krstarica/Lj.Č. Prema narodnim verovanjima: Ukoliko roditelji svojoj ćerki daju neko od ovih imena to čine iz želje da ona dalje kroz život bude lepa 11:00 Razonoda 0
Naj žena NAJPOPULARNIJE ŽENSKO IME U SRBIJI U 2021. GODINI Nije Milica, ima tri slova I nismo uspeli da ga pogodimo! 12:04
najžena.rs ONO JE NAJRASPROSTRANJENIJE ŽENSKO IME NA SVETU: U 15. veku je bilo zabranjeno, sigurno u svom životu imate jednu "kapljicu mora" 19:19
Alo! BEOGRAĐANKA IMA NAJREĐE IME U SRBIJI Kada čuju kako se zove, ljudi je gledaju "belo", a kada saznaju značenje imena - nastaje muk 15:39 Razonoda 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1