Alo/Milica Veličković SLAVLJE U PORODICI KITIĆ! Marta otputovala na daleku destinaciju ovim povodom, ne krije radost i sreću 13:40 Vip 0
Alo/N.D. EVO KO JE PRVA ĆERKA MILETA KITIĆA! Sušta je suprotnost od Elene, krije se od medija i ne živi u Srbiji 11:00 Vip 0
Hellomagazin/Alo/B.S. MALO KO ZNA DA MU JE MARTA DRUGA ŽENA Ovo je prva supruga Mileta Kitića sa kojom ima ćerku, pevač je nikada ne pominje 11:43 Vip 0
Alo/E.B. ZASTAĆE VAM DAH OD LUKSUZNOG DUPLEKSA MARTE I MILETA KITIĆA Vredi 300.000 evra, a svaki kutak uređen po poslednjoj modi! (FOTO) 15:44 Vip 0
Alo/A.J. NE ČUJU SE PO 15 DANA Mile Kitić i Marta Savić u braku su skoro tri decenije, a ovo je tajna njihovog odnosa 12:35 Vip 0
Alo/N.D. OTVARA MUZEJ U KUĆI Poznata pevačica donela šok odluku, ideju joj je dala Marta Savić! 21:40 Vip 1
Alo/E.B. SVI U ŠOKU ZBOG MILETA KITIĆA Pevač ima još jednu ćerku pored Elene, živi u Americi, obavijena velom misterije! 18:27 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. MILE KITIĆ I MARTA SAVIĆ IZNENAĐENI PRIZOROM U DOMINIKANI Ono što su ugledali i usnimili frapiralo ih je "Ovo nije normalno ljudi" (VIDEO) 19:40 Vip 0
Alo/N.D. ŠOK PRIZNANJE Mile Kitić otkrio kako ga je Marta Savić uhvatila sa drugom devojkom: "BILI SMO U BEKSTEJDŽU, SKINULA JE GAĆICE" 07:15 Vip 2
Pink/Alo/N.S. MUŽEVI SU NAM SAVRŠENI! Branka Sovrlić progovorila o prijateljstvu sa Martom Savić: RADIMO ŠTA HOĆEMO 20:35 Vip 0
Alo/N.S. TIGRASTI TEPISI, ŽIRAFE U KUPATILU Zavirite u luks dom Mileta Kitića i Marte (FOTO) 11:50 Vip 0
Alo/N.S. PRAVA ISTINA O RAZVODU Svi su pričali da je došao kraj braku Mileta Kitića i Marte, sada se sve saznalo 08:50 Vip 0
Pink/Alo/A.M. MILE I MARTA SU SE BORILI DA JE OPERU Bivši zadrugar otkrio istinu o prevari Elene Kitić, evo šta je Franu radila iza leđa 18:15 Vip 0
Svet/Alo/Đ.M. SVI SU MISLILI DA ĆE IM CRNAC BITI ZET, ZAMERILI SU Poznata pevačica razvezala jezik i raskrinkala porodicu Kitić, spomenula i Elenu 19:00 Vip 0
Alo/N.S. PEVAČ PRIČAO DA VARA ŽENU Mile Kitić oglasio se i otkrio pravu istinu: Malo sam ja čudan čovek! 20:49 Vip 0
Svet/Alo/A.M. AKO MI SE VARA, PREVARIĆU Mile Kitić šokirao istinom o vanbračnom sinu, a evo šta je imao da kaže za ćerku i suprugu 17:07 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. NE KRIJEM DA IMAM LJUBAVNICU Mile Kitić progovorio o nepoznatim detaljima života, pa spomenuo ćerku iz prvog braka 18:00 Vip 1
Story/Alo/A.M. NIKO IH NE BI PREPOZNAO Brak im traje 25 godina, a ovako su izgledali na početku, isplivala nikad viđena fotka poznatog para (FOTO) 11:13 Vip 0
Informer/Alo/N.D. ŽENI SAM PREPISAO SVU IMOVINU Mile progovorio o braku sa Martom, otkrio nepoznate detalje 09:20 Vip 0
informer/Alo/J.J. HTEO SAM DA SE RAZVEDEM OD MARTE Mile Kitić otkrio anegdote iz odnosa sa suprugom, pa priznao zašto ju je oženio 18:05 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
'POLICIJA ME NATERALA...' Višnja Petrović imala saobraćajku, krivac pobegao - a evo zašto je ne zovu na romske svadbe 15:09 Vip 0
“U RINGU” NENAD PAGONIS, KIK-BOKS ŠAMPION O ŽIVOTNIM BORBAMA I BRAČNIM LEKCIJAMA: Prva žena me udarala pesnicama, a sada mi partnerka pere noge (VIDEO) 20:00
ZELENSKI IZMEĐU ČEKIĆA I NAKOVNJA Rusija pomera čitavu liniju fronta, ovo nije viđeno od 2022. godine! 22:01 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 24. MAJ Blizanci dobijaju poruku koja će ih iznenaditi, Bik uživa u miru, Vaga raspoložena za druženje 19:17