OVAJ FUDBALER JE SLOMIO SRCE ENI POPOV Pričalo se da im je ljubav rasturila Stanija Dobrojević, za preljubu saznala na surov način 22:45 Vip 0
NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI Prvo javno oglašavanje Stanije Dobrojević nakon suočavanja sa Aneli, izustila samo jedno 22:15 Vip 0
ODRIČEM SE SVEGA ŠTO IMA VEZE SA ANELI, ČAK I ĆERKE Skandalozno priznanje Stanijinog milionera, pogubio se nakon što je raskrinkan 20:48 Vip 0
HITNO SE OGLASILA PORODICA AHMIĆ Imali samo jedno da poruče nakon susreta Aneli i Stanije, doneli konačnu odluku 18:54 Vip 0
STANIJA USVAJA ANELINU ĆERKU? Bivši zadrugar otkrio šokantne detalje, evo šta će se desiti 17:13 Vip 0
DOĐE MI DA BACIM PRSTEN, ALI AKO MU OPROSTIM Stanija se oglasila, evo šta će sada biti sa njom i Asminom 13:29 Vip 0
PALA IM JE U OČIMA Janjuš, Đedović i Lepi Mića žestoko opleli po Staniji: Standža nije nimalo naivna, zna gde đavo spava 10:24 Vip 0
IDEM U ELITU PRAVO NA POLIGRAF Oglasio se Asmin nakon što su Stanija i Aneli imale bliski susret, postavio svoje uslove 07:58 Vip 0
ANELI DOŽIVELA NERVNI SLOM NAKON SUSRETA SA STANIJOM Niko ne može da je smiri, izgovara samo jedne reči 02:36 Vip 0
TAJNE I ŠIFROVANE PORUKE Aneli otkrila šta je Asmin radio Staniji iza leđa, pa priznala kako ju je ucenjivao 02:20 Vip 0
POBACILA SAM NJEGOVO DETE Ahmićeva iznela Staniji mračne stvari iz braka sa Asminom, starleta ne može da dođe sebi 02:16 Vip 0
ĆERKICA I JA SMO PROŠLI KROZ PAKAO ZBOG TEBE Aneli sasula šokantnu istinu Staniji u oči, Dobrojevićeva se tresla 02:12 Vip 0
STANIJA NE ŠTEDI SUPARNICU Iznela teške optužbe na njen račun, a onda otkrila kako je koristila njenog milionera 23:10 Vip 0
KUPILI SMO BURME! Stanija Dobrojević priznala sve o venčanju sa Asminom i otkrila njihov dogovor 22:45 Vip 0
IMALA JE ROBIJU, ASMIN JE KRIV ZA SVE: Prvo oglašavanje Aneline majke, dotakla se prostitucije, spomenula i Staniju 12:29 Vip 0
STANIJA HITNO STIŽE NA PINK Spremila za Aneli paklenu osvetu, večeras oči u oči, leteće perje! 18:30 Vip 0
VIDI OVOG OLOŠA MALOG Evo kako je protekao susret Stanije i Maje van kamera nakon što su prekinule prijateljstvo 21:27 Vip 0
NAKON ŠTO JE PRIZNALA DA MU JE OPALILA ŠAMARČINU Oglasio se Asmin, Stanijin bivši otkrio šta se tačno dogodilo! 08:36 Vip 0
ASMIN I JA ĆEMO SE VENČATI NA KARIBIMA Stanija vratila prsten na ruku pa otkrila detalje svadbe 22:13 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
SVETI MRATA, SNEG DO VRATA Današnji dan govori kakva će biti zima, a vernici bi morali da ispoštuju ovaj običaj 06:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35