ASMIN NAPAO ČOVEKA KOJI JE STANIJI PRODAO STAN Ucenio ga da prizna sve o intimnom odnosu sa njom, javno objavljena i prepiska! 16:15 Vip 0
ZNALA JE ZA ŽENU I DETE Isplivale šokantne tvrdnje na Stanijin račun, sve vreme joj govorili da je Asmin zauzet! (FOTO) 12:30 Vip 0
NAPRAVILA SAM SEBI PAKAO OD ŽIVOTA Stanija očajna nakon afere sa oženjenim Asminom, starleta našla utehu u ovome! 09:50 Vip 0
OVO JE ISTINA O RASKIDU STANIJE I OŽENJENOG ASMINA! Isplivao dokaz koji jasno pokazuje da li su iscenirali sve, usledio šok! (FOTO) 08:25 Vip 1
U JEKU SKANDALA OGLASILA SE IZ KINE! Stanija Dobrojević pokazala kakav je luksuz okružuje bez Asmina! (FOTO) 00:00 Vip 0
OVO JE DOKAZ DA SU I DALJE ZAJEDNO! Stanija i Asmin obmanuli naciju, starleta ipak nije raskinula sa njim?! (FOTO) 22:50 Vip 0
OVO JE MAJKA STANIJE DOBROJEVIĆ Nakon njene afere sa oženjenim biznismenom zanemela, ne pojavljuje se nigde! 22:20 Vip 0
PREOKRET U POSLEDNJEM TRENUTKU! Asmin zabio nož u leđa Staniji Dobrojević, sastao se sa Anelinom sestrom i raskrinkao starletu 17:05 Vip 0
PLAŠIM SE DA ME ŠKALJARCI NE UBIJU Stanija u strahu za svoj život, Anelina porodica joj napravila sačekušu! 08:55 Vip 0
ASMIN NIJE BIO PRVI?! Procurele nove tvrdnje o skandaloznim Stanijinim aferama, starleta je ovo slagala! (FOTO) 23:40 Vip 0
STANIJA POTROŠILA 18.700 EVRA NA PLASTIČNE OPERACIJE! Promenila je na sebi sve što je mogla, a ovako je izgledala pre operacija! (FOTO) 22:15 Vip 0
NOVI POTEZ OČAJNIKA Stanijin verenik se ponovo oglasio, obratio se produkciji, u igri su velike pare 18:25 Vip 0
PONOVO UHVAĆENA SA OŽENJENIM Stanija nakon afere odletela u Kinu, sa njom je muž poznate starlete 15:52 Vip 0
ASMIN ŠALJE ANELI NA POLIGRAF? Stanijina frizerka iz Budve tvrdi da je Stanija doživela nervni slom kad je čula u šta se uvalila 15:28 Vip 0
SLAO JOJ PORUKE DOK JE BILA U EMISIJI Stanija otkrila šta joj je Asmin pisao, od nje je zahtevao jedno! 14:00 Vip 0
STANIJA IMALA TAJNI SUSRET NAKON EMISIJE Evo gde je starleta otišla i sa kim se našla! (FOTO) 11:25 Vip 0
KRIV SAM ZBOG TOGA Oglasio se Asmin nakon što ga je Stanija ostavila, pa otkrio šta je slagao! 09:50 Vip 0
OVO JE STANIJA SLAGALA SINOĆ U EMISIJI Asmin nije jedini zauzeti muškarac sa kojim je bila, ovaj fudbaler je imao verenicu dok je bio sa njom u vezi! 07:26 Vip 0
DA LI VERUJEŠ ASMINU? Stanija rekla istinu, pa otkrila da li smatra da je Durdžević njena karma za moralisanje! 01:00 Vip 0
NJOJ PIŠE DA JE VOLI, A SLIKA STANIJINU ZADNJICU! Jasmina Ana i Đedović komentarisali ljubavni trougao, pa on brutalno opleo po Ani Ćurčić 00:45 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
MOMKU (25) BOMBA EKSPLODIRALA U RUCI! Stravični detalji eksplozije u Kninu, u podrumu zgrade se održavala žurka? 09:07 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ovan izlazi iz problema, Devici preokret u vezi, Škorpiju muči migrena 05:00 Razonoda 0
IZ "PIONIRA" NA PRVENSTVO EVROPE Košarkaši Srbije u revanšu protiv Danaca žele plasman na evropski šampionat 08:20