STANIJA SE VRATILA NA MESTO ZLOČINA Starleta ponovo na mestu gde je Asmin osvojio, najavila novi početak 16:05 Vip 0
ASMIN NUDI OGROMNU SVOTU NOVCA MAJI MARINKOVIĆ Biznismen spreman da Aneli napravi haos u Eliti, otkriveni svi detalji 09:30 Vip 0
STANIJA PONOVO KAO OD MAJKE ROĐENA Poza iz kade pomutila um, niko ne gleda u ono što je iza nje 13:20 Vip 0
MAJA MARINKOVIĆ SPREMNA DA UĐE U ELITU! Starleta obelodanila sve, rešila da javno progovori, pa spomenula i Staniju! 13:10 Vip 0
NA BALKONU BEZ BRUSA I U TANGAMA Vreli kadrovi Stanije Dobrojević u raznim pozama, bez imalo blama pokazala čime raspolaže 20:00 Vip 0
VIDEĆEMO SE NAKON DVA MESECA Stanija uoči susreta sa Asminom otkrila da li će doći do pomirenja 16:15 Vip 0
MAJA PRIPREMILA PAKAO ANELI ZBOG STANIJE Starleta ulazi u rijaliti kako bi joj zagorčala život, Dobrojevićeva se miri sa Asminom 22:50 Vip 0
MISTERIJA ODNOSA STANIJE I MARKA OSMAKČIĆA Mnogi sumnjaju da su u tajnoj vezi, a evo šta ih je odalo 22:06 Vip 0
STANIJA I ASMIN MOGU DA MI...! Ivan Marinković doživeo pomračenje nakon reči Durdžića za njegovu ženu, kipti od besa 16:55 Vip 0
MOJI DRUGOVI SU ORGIJALI SA NJEGOVOM ŽENOM ZA 300 EVRA! Asmin Durdžić za Alo! izneo skandalozne optužbe na račun supruge Ivana Marinkovića 15:01 Vip 0
TVRDILA DA GA JE OSTAVILA, A SADA UHVAĆENA U LAŽI Stanija Dobrojević pogazila svoju reč, poklekla zbog Asminovih skupih poklona! 21:04 Vip 0
STANIJA JE DOBILA 30.000 EVRA ZA ODNOS SA ASMINOM Ivan Marinković izneo šokantne tvrdnje o starleti, a tu nije kraj! 10:02 Vip 1
STANIJA PALA NA BUKET PRELEPIH RUŽA: Zbog tebe sam postao bolji čovek, voli te tvoj Asmin 08:30 Vip 0
EVO KOLIKO STANIJA ZAPRAVO IMA GODINA Starleta ima telo za desetku, a uskoro ulazi u petu deceniju! 13:45 Vip 0
ŠOK PREOKRET! Stanija odblokirala Asmina, pa podelila emotivne trenutke sa njim, on odmah reagovao! 08:48 Vip 1
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35