"NEMA KOČNICU, NE ZNA KAKO BI TREBALO DA SE PONAŠA" Jovana Pajić potkačila kolegu, pa se osvrnula na gradske priče 14:30 Vip 0
"JEDNO VREME ME NEĆE BITI, MORAM U BOLNICU" Pevač prolazi kroz pakao, njegove reči kidaju dušu: Mrzim ovo, bolest se vratila! 07:45 Vip 0
KO JE PEVAČ KOJI JE ŽESTOKO IZVREĐAO SAŠU POPOVIĆA? Javno priznao da voli muškarce, zlostavljao ga član porodice, a tu nije kraj užasima 21:40 Vip 0
"SAŠA POPOVIĆ JE ĐUBRE, PEVAČI SU OSTALI BEZ HLEBA ZBOG NJEGA" Pevač šokirao izjavom, javno progovorio o detaljima 13:45 Vip 0
HOĆU DA ME USPAVAJU, NEMAM VIŠE SNAGE Bojan Tomović šokirao nakon višegodišnje borbe s bipolarnim poremećajem 08:00 Vip 0
PORODICA SE ODREKLA PEVAČA JER JE BISEKSUALAC! Iznenada se povukao sa javne scene, otkrio da boluje od teške bolesti! 15:56 Vip 0
OTKRIVENO SVE O BUDUĆOJ SUPRUZI BOJANA TOMOVIĆA! Evo gde su se zapravo upoznali, oboje se lečili od istog poremećaja 13:55 Vip 0
ZAVRŠIO NA ELEKTROŠOKOVIMA! Bojan Tomović hospitalizovan je ponovo, nakon što mu je hitna pomoć jedva spasila život 06:30 Vip 1
BOJAN TOMOVIĆ SE OTROVAO LEKOVIMA I ALKOHOLOM! Pevača hitno hospitalizovali, jedva ga povratili! 22:35 Vip 0
BIO SAM ZLOSTAVLJAN KADA SAM IMAO PET GODINA! Potresna ispovest Bojana Tomovića ledi krv u žilama 07:15 Vip 0
ZLOSTAVLJAO ME JE ČLAN PORODICE Bojan Tomović za Alo! o mučnoj traumi: Bio sam petogodišnje dete kada me je… 07:30 Vip 0
BEZ DLAKE NA JEZIKU! Saša Mirković objasnio zašto je zabranjena emisija sa Bojanom Tomovićem! 15:59 Vip 0
NAMERNO! Crnogorski pevač za Alo! javno priznao zašto je pokazao dvoglavog orla, ovo je prava istina! 21:06 Vip 0
BOJAN TOMOVIĆ ŽESTOKO IZVREĐAO PEJOVIĆA Izneo strašne uvrede na njegov račun, a sve zbog ovog kolege! 14:20 Vip 0
SAŠA POPOVIĆ JE NAJVEĆA FUKARA! Bojan Tomović za emisiju Alo! Naslovna bez dlake na jeziku o svemu: Ugradili su mi blokatore! 20:00 Vip 0
ORGIJALO SE DO JUTRA! Skandalozna priznanja Bojana Tomovića o radnjama iz prošlosti i pokušaju samoubistva! 19:27 Vip 0
MEŠAO SAM PIVO I LOZU Bojan Tomović progovorio o problemu sa alkoholom, pa potkačio kolege sa estrade 17:40 Vip 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 16. MAJ Devica treba da se čuva dvoličnih osoba, Škorpija će doneti važnu odluku 19:18