PEVAČICA OBJAVILA OPROŠTAJNO PISMO Potresna poruka nakon smrti Bojane Janković slama srca, spomenula i ćerke! 09:20 Vip 0
KOMŠINICE MOJA Rijaliti učesnik živeo je blizu Bojane Janković, ovim rečima se oprostio od nje 09:00 Vip 0
NISAM ROB! MOŽDA GREŠIM, MOŽDA NE Ovako je Bonaja Janković govorila o sebi i svom stilu, uvek se razlikovala od drugih! 08:45 Vip 0
PREMINULA BOJANA JANKOVIĆ DRUŽILA SE SA KIM KARDAŠIJAN Prijateljstvo su započele u Americi, a evo gde su bile zajedno! 08:30 Vip 0
BOJANA JANKOVIĆ SE PRVI PUT NA EKRANIMA POJAVILA ZBOG BRENE Lepotom je plenila je od malih nogu, a evo kako su tada izgledale 14:45 Vip 0
POZNATI MANEKEN JE BRAT POKOJNE BOJANE JANKOVIĆ Verio je Natašu Bekvalac, a svi ga pamte po učešću u rijalitiju 14:20 Vip 0
OGLASILA SE BOJANINA SESTRA BLIZNAKINJA NAKON TRAGEDIJE Emotivna poruka kida dušu, ne može da dođe sebi: Nas dve to znamo... 13:56 Vip 0
PRESLUŠAVAM GLASOVNE PORUKE, TVOJ PRELEPI GLAS... Naša glumica neutešna zbog smrti Bojane Janković, oprostila se uz dirljivu poruku 10:40 Vip 0
OVO JE MOJ SAVRŠEN TRENUTAK U ŽIVOTU Evo čemu je Bojana Janković bila posvećena nakon što se povukla iz medija 10:00 Vip 0
DANAS JE TEŠKO BITI ŽENA, PREDRASUDE SU VEĆE Bojana Janković radila je u Ministarstvu na jako bitnoj poziciji, imala je diplomu master srudija 08:35 Vip 0
DA SE OPET SMEJEMO ZAJEDNO Potresne reči Bojanine koleginice kidaju srce, emotivnom porukom se oprostila od voditeljke 08:00 Vip 0
PRE SMRTI JE OTKRILA SVE O NJEMU Ovo je istina o odnosu sa bivšim mužem reperom iz "Beogradskog sindikata" 07:30 Vip 0
SAMO PET MESECI PRE SMRTI... Bojana Janković tada je bila najsrećnija na svetu, ove dirljive scene su sve ganule: Ja te volim, ljubavi moja! 07:15 Vip 0
IMALA SAM RANE PO GLAVI I TELU, OPALA MI JE KOSA Pevačica se do poslednjeg trenutka borila sa rakom, molila je ljude za pomoć! 15:32 Vip 0
SEDAM DANA POSLE OPERACIJE RAKA MI JE REKAO DA IMA DRUGU Naša pevačica umrla od karcinoma, a muž ju je ostavio kad joj je bilo najteže 15:18 Vip 0
UMRLA ZVEZDA SERIJE RUBI Glumica je bila ikona telenovela i neverovatno lepa, a ceo svet je pamti po ovim ulogama 20:15 Vip 0
KAČAVENDI SE SLOŠILO NA SAHRANI MAJKE Milena zavšila na lekovima za smirenje, slomljena od tuge! 14:23 Vip 0
DOKTOR JE REKAO DA NEMA ŠANSE DA PREŽIVI Otkriveno od kakvih posledica je umrla majka Milene Kačavende 12:14 Vip 0
PEVAČU MAJKA UMRLA NA RUKAMA Podelio javno najteže trenutke: Pričaš poslednje reči, ne znaš da li te čuje 12:30 Vip 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
SLAVIMO VAVEDENJE PRESVETE BOGORODICE Danas ne započinjite nikakav posao, a evo šta još ne bi trebalo da radite 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA SREDU, 4. DECEMBAR Device dobijaju novac, Škorpiju i Vagu čekaju ugodni trenuci u ljubavi, Ribe sklone nervozi 06:50 Razonoda 0
NAJVEĆI STADIONI U LIGI ŠAMPIONA Evo na kom mestu je Marakana, ovo će obradovati sve navijače Zvezde 07:00