BILO MI JE UŽASNO, NISAM USPELA OVDE DA SE IZLEČIM! Ema Radujko proživela pakao zbog bolesti 14:15 Vip 0
TATA PODRŽAVA MOJU GOLOTINJU, TEK SAM POČELA! Naša pevačica šokirala izjavom, dotakla se i rata sa Teodorom Džehverović 20:00 Vip 0
EMA RADUJKO JE ZALUDELA REGION! Njeno zanosno telo ste videli, a sigurno ni ne slutite koliko je visoka 16:15 Vip 0
TADA JE IZGLEDALA NORMALNO! Naša pevačica besna zbog poređenja sa Teodorom Džehverović, oštro o njenim operacijama 12:30 Vip 0
TO SU RADILI I UČENICI I PROFESORI Naša pevačica morala je da se ispiše iz srednje škole, prošla kroz pakao, slava ju je dosta koštala 18:10 Vip 0
DESINGERICA PLJUJE POZNATU PEVAČICU, DOK ONA JAŠE NJEGOVU ŽENU Šokantne scene u hotelskoj sobi, polivali se i vodom! 20:45 Vip 0
PEVAČICA IZAZVALA HAOS NA NASTUPU Šok snimak se širi mrežama, ovo do sada niko nije uradio! 13:30 Vip 0
ISPLIVAO I DRAMATIČAN SNIMAK! Policija upala na nastup naše pevačice, odzvanjaju vrisci i jauci! 15:58 Vip 1
HITNO SE OGLASILA NAKON STRAVIČNIH DOGAĐAJA Pevačica ne može da se smiri, potpuno van sebe 15:00 Vip 1
HAOS NA NASTUPU EME RADUJKO Hitno evakuisan ceo klub, pevačicu nisu mogli da smire, pravila haos 14:12 Vip 0
EMA RADUJKO SE POLIVA VODOM NA NASTUPU Isplivao šok video u javnost, zanemećete kada vidite šta je imala na sebi 21:14 Vip 0
DRUŠTVENE MREŽE GORE Ema Radujko ne prestaje da šokira javnost, pevačica okrenula kameru pa usnimila zadnjicu 23:30 Vip 0
JADNICE, SRAM TE BILO: Ema Radujko slike momaka sa Pinteresta koristi kao svoje, korisnici društvenih mreža je razapeli 22:45 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
OTROV ULAZI KROZ KOŽU, TRUJE BUBREGE I JETRU "Imamo dokaze da su je Ukrajinci upotrebili" 09:09 Vesti 0