Alo/J.M. ŠA I MARTINA ŠAPUTALI DO RANIH JUTARNJIH SATI! Tek punoletna zadrugarka ne gubi vreme, cele noći je bila budna zbog repera! 07:51 Vip 0
Alo/K.G. VENERA MI JE U DERVENTI! Zadrugari uporedili horoskop Miljane i Bebice pa im dali stručni sud! 21:25 Vip 0
Alo/K.G. ŠOK! Martina otkrila Ani u kakvom je stanju Dalila zbog nje, a njea reakcija je hit! 16:50 Vip 1
Alo/Đ.M. CAR UŽASNUT MUJIĆEVOM! Filip ogovara Dalilu sa njenom suparnicom koja joj je zagorčala život, ovo mu nikada neće oprostiti! 08:20 Vip 1
Alo/K.G. JAO, ŠTA SU MI RADILI! Sandra zatekla zadrugarke priznanjem pod kojim uslovima bi se prezivala Dragojević! 12:30 Vip 0
Alo/A.M. NAMERNO PRENOSILA INFORMACIJE IZ SPOLJNJEG SVETA! Martinu raskrinkali zadrugari, htela je da ih razdvoji! 10:17 Vip 0
Alo/A.M. PRIZNALA DA JE BILA SILOVANA SA SAMO 16 GODINA! Martina ogorčena na cimere u suzama otkrila sve! 08:45 Vip 0
Alo/K.G. JA TEBE GLEDAM KAO BOGA, NISI TI MENI BILO KO! Martina potpuno slomljena uletela u pab zbog provokacija Dalile, a ovaj zadrugar joj je bio rame za plakanje 13:14 Vip 1
Alo/K.G. NISI TI ZA SEKTU NIJEDNU! Filipu Caru podrška na društvenim mrežama uputila snažnu poruku, a njegov najbolji drug Bruno stao iza svake reči! 22:24 Vip 0
Alo/K.G. HAOS U BELOJ KUĆI! Martina otkrila čime se Dalila bavi, Dragojevićka je oladila najstrašnije: U pogrešnoj crkvi se moliš! 19:14 Vip 1
Alo/K.S. TARINA DRUGARICA RAZVEZALA JEZIK! Oplela brutalno po Martini odmah nakon ulaska, pa otkrila gde se krije ljubimac Tare i Ša 12:19 Vip 0
Alo/J.M. ZA NJU BIH ŽIVOT DAO! Ša još jednom obelodanio koliko je zavistan od Tare, a evo šta je za bivšu ženu rekao! 19:25 Vip 1
UHAPŠENA BIVŠA ZADRUGARKA Uradila je nešto što je strogo zabranjeno u Srbiji i snosila je rigorozne posledice 15:08
Alo/Đ.M. ŠOK ODLUKA! Izbačena zadrugarka njega postavila za vođu, iznenadila ukućane, a on je poznat kao neko ko pravi opšti karambol! 15:00 Vip 0
Alo/K.G. ŠOK! Evo ko je sinoć zauvek napustio Belu kuću, samo jedan odsto glasova je presudilo! 08:57 Vip 0
Alo/K.G. ONDA SEDNE I ĆUTI, ZNA DA JE VEĆ DUŽAN Zadrugari opleli najstrašnije po cimeru, nisu ga štedeli, a ova stvar im nije jasna u njegovom ponašanju! 14:27 Vip 0
Alo/Đ.M. GAĐAO JE I UNEO SE U FACU! Neviđeni karambol Baneta i ove zadrugarke, psovala mu majku, a on se krvnički zaleteo na nju! 14:00 Vip 0
Alo/I.G. ONA ĆE MU ZAMENITI DALILU! Dejan Dragojević krenuo u osvajanje ove zadrugarke, neočekivan izbor! 17:22 Vip 0
Alo/Đ.M. PRODUKCIJA ODMAH REAGOVALA! Ovo se do sada nije desilo u Zadruzi, ukućanka prekršila ozbiljno pravilo i momentalno je kažnjena! 13:07 Vip 1
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
EKSPLOZIJE U KIJEVU, ZATVOREN UKRAJINSKI PARLAMENT! Ruski napadi širom Ukrajine - poslanicima rečeno da se SKLONE NA SIGURNO 08:54 Vesti 0