OVAKO IZGLEDA MAJKA JOVANE JEREMIĆ! Voditeljka ponosna na svoje roditelje, a na ovome je posebno zahvalna baš njoj 20:20 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ OTKRILA KOLIKO IMA KILOGRAMA Voditeljka šokirala fanove: Telo mi je kao da imam 18 godina 20:50 Vip 2
NE MOŽE SVAKO DA BUDE BROJ JEDAN! Jeremićeva reagovala na reči Jovane Joksimović, javno otkrila ovaj podatak! 17:45 Vip 1
JOVANA JEREMIĆ OTKRILA DA JOJ JE PRETIO MUŽ OVE PEVAČICE! Sve izgovorila javno, poznat i razlog 07:47 Vip 0
SRAMOTA JE ŽIVETI U LAŽNOM BRAKU! Voditeljka poslala brutalnu poruku Dragani Mirković: Najveća zvezda da dozvoli sebi to... 06:00 Vip 0
TRI GODINE PRAVIŠ FARSU OD BRAKA KOJI NEMAŠ! Jovana Jeremić udarila na Draganu Mirković, javno izgovorila ove reči! 13:10 Vip 0
"KLJUČ JE U NJIMA, ONI DOBRO ZNAJU ŠTA SE ZBILO": Jovana Jeremić o nestanku male Danke, plaši se ovog scenarija! 09:05 Vip 0
BUJNI DEKOLTE, A ONA SE UVIJA OKO STOLICE! Kolaps u Jutarnjem programu zbog Jovane Jeremić, ovako se snimala, haljina otkrila previše 12:19 Vip 5
ISPLIVALA FOTKA JOVANE JEREMIĆ PRE SVIH KOREKCIJA Tamna kosa, tanka usta, ne liči na sebe 17:25 Vip 2
JOVANA JEREMIĆ POKAZALA SKUPOCENI PRSTEN Dragan okitio voditeljku, ona otkrila tajnu odnosa sa muškarcima! 09:37 Vip 1
ISKRENIJA NEGO IKAD Jovana Jeremić otkrila zbog čega ne želi decu sa Draganom, pa šokirala 13:54 Vip 1
JOVANA JEREMIĆ DOHVATILA BIZNISMENA PREKO STOLA! Voditeljka ne može da se kontroliše, a tek kad pročitate opis slike! 21:12 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ PRVI PUT POKAZALA BRATA! Krila ga je od javnosti, stariji je od nje skoro dve decenije, a sličnost je neverovatna 19:50 Vip 0
TEODOSIĆ JE BIO ODSUTAN, MORALA JE DA SE SNAĐE! Novi šokantni navodi o razvodu Jelisavete i košarkaša 13:15 Vip 0
"JOVANA PONIŽAVA ZAPOSLENE, SVE SU MI ISPRIČALI" Jeremićka obelodanila šok tvrdnje o koleginici! 10:20 Vip 0
NE ŽELIM DA LJULJAM DETE! Jovana Jeremić presekla, javno otkrila zašto ne želi potomstvo sa Draganom! 09:50 Vip 0
HARIS JE MATOR, MELINA JE BILA NEZADOVOLJNA! Skandalozne tvrdnje o razvodu Džinovića, pominje i se prevara! 09:35 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ OTKRILA KAKO SE SLAŽE SA NOVOM SVEKRVOM Javno joj uputila poruku nakon porodičnog slavlja 18:40 Vip 0
SKANDAL JOVANE JEREMIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU! Voditeljka pobesnela i javno zapretila: Neko će da odgovara! 13:56 Vip 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 5. DECEMBAR Škorpijama pada energija zbog jedne stvari, Strelci su puni vrhunskih ideja 19:35
TEODOSIĆ POBESNEO ZBOG SUDIJSKIH ODLUKA Evo zašto je Zvezdin plejmejker isključen u finišu meča u Milanu (VIDEO) 22:44