KOME JE JOVANA JEREMIĆ BILA LJUBAVNICA? Skandalozni detalji iz prošlosti voditeljke, evo kako ju je izmanipulisao da bude druga! 10:35 Vip 2
JOVANA JEREMIĆ PONOSNO UHVATILA BIKA ZA M**A! Voditeljka Pinka ne krije sreću, izazvala lavinu komentara fotografijom 19:30 Vip 2
JOVANA JEREMIĆ NAJAVILA SVADBU Voditeljka objavila fotografiju venčanice, jedan detalj je svima privukao pažnju 13:53 Vip 1
JOVANA JEREMIĆ SE SELI IZ SRBIJE? Voditeljka se oglasila iz Amerike i poručila samo jedno, ovo niko nije očekivao! 09:10 Vip 1
"VELIKA JE BEZBEDONOSNA OPASNOST" Jovana Jeremić se hitno oglasila iz Amerike, u programu uživo otkrila kakvo je stanju u Njujorku 21:55 Vip 0
MILICA MITROVIĆ HITNO ODREAGOVALA! Javno se obratila Jovani Jeremić zbog onoga što je uradila u Njujorku! (FOTO) 19:00 Vip 0
ŠOK NA ULICAMA NJUJORKA! Jovana Jeremić se hitno oglasila, javno se obratila Milici i Željku Mitroviću (FOTO) 16:10 Vip 3
NIKADA EMOTIVNIJI! Dragan Stanković se oglasio nakon što je Jovana Jeremić otputovala u Ameriku (FOTO) 22:00 Vip 0
"ČEKA ME U HOTELU, TAKVI TIPOVI SU MOJ FETIŠ" Isplivao snimak na kom je otkriveno sa kim će Jovana Jeremić biti u Americi: "Znala sam da će da me ispali" 21:20 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U PROBLEMU NA AERODROMU, PRETI JOJ KAZNA! Hitno se oglasila: "Ne smem to da uradim na crno" 20:00 Vip 1
"ODRASLA SAM SA ROMIMA" Jovana Jeremić o nepoznatim detaljima života i planovima za Ameriku 14:55 Vip 1
BEZ TOGA NE MOGU, ČETIRI PUTA DNEVNO! Dragan se šokirao kada je čuo šta Jovana Jeremić nosi u Ameriku: Imam to u koferu! 13:50 Vip 0
NOVI LAPSUS DEČKA JOVANE JEREMIĆ PRED NAŠIM KAMERAMA Ljudi ne mogu da veruju šta je Dragan izjavio, potpuno se zbunio (VIDEO) 12:45 Vip 1
MNOGIMA JE PROMAKAO OVAJ DETALJ Jovana Jeremić u Ameriku ponela i ovu stvar, ne odvaja se od nje (VIDEO) 08:25 Vip 1
JOVANA JEREMIĆ OTPUTOVALA U AMERIKU Dragan je ispratio, a evo sa kim će voditeljka biti tamo (VIDEO) 07:15 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ UHVAĆENA U PROVODU Nakon odbrojavanja, sa Draganom pao strastveni poljubac! (VIDEO) 00:50 Vip 0
"OD SUDBINE ČOVEK NE MOŽE DA POBEGNE" Jovana Jeremić spakovala kofere i odlazi za Ameriku! (FOTO) 11:10 Vip 0
''ODAKLE TO TEBI BRE?'' Ema Radujko krije da je osigurala ime na našoj estradi, a evo šta ju je oduševilo kod Cece i Anastasije Ražnatović 20:00 Vip 0
SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL Habuš: Očekujemo preko 14.000 takmičara na Beogradskom maratonu (VIDEO) 15:26
''ŽELJKO JOKSIMOVIĆ MI JE DAO SAVET ZLATA VREDAN'' Princ od Vranje pecnuo stručni žiri PZE25 i odgovorio na prozivke Maje Nikolić 17:59 Vip 0
PROTESTI U SRBIJI POČELI ČIM SE TRAMP VRATIO NA VLAST U SAD Profesor Čedomir Antić “U RINGU” skenirao aktuelnu političku situaciju 20:00 Vesti 0
SIN NOVOG PAZARA Adem Ljajić za "Sport.alo" progovorio o dolasku kući, povratku u Partizan, pa otkrio sve o Mihi i šta se desilo sa reprezentacijom (VIDEO) 12:00
IKONA JE BILA NAJMANJE ŠTENE, A POSTALA JE NAJVEĆI HEROJ Njen vodič otkriva sve o ljubimici nacije (VIDEO) 06:00 Hronika 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
ZELENSKI UBO TRAMPA PRSTOM U OKO Ne haje za američke zahteve, NE DA NIŠTA ni Rusiji ni Zapadu! 16:49 Vesti 0
"OTVORILA SAM POZIVNICU SVOJE VENČANE KUME I PRITISAK MI JE SKOČIO NA 200" Sve je mogla da očekuje, ali ovo ni u ludilu 14:16