"JEDNOG DANA ĆU SVE PRIZNATI, KADA GLAVNI AKTERI BUDU UMRLI" Jovana Jeremić šokirala priznanjem, o ovome će se pričati! 06:30 Vip 0
OTKRIVAMO ŠTA SE DESILO NA SVADBI GDE JE BILA JOVANA JEREMIĆ! Šef orkestra za Alo! potvrdio: "Tražili su je gosti, bakšiš je podelila!" 14:00 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ UZVRAĆA UDARAC! Žestoko isprozivala pevačicu, skandal ne prestaje: "Ne zna da peva, nisam joj ja kriva, nebitna je!" 12:40 Vip 2
"JOVANA JEREMIĆ JE BAHATA I BEZOBRAZNA, PONIŽAVA I OTIMA IZ RUKU!" Pevačica javno izvređala voditeljku, ovo joj niko nikada nije izgovorio! 11:20 Vip 0
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ UZELA 1.000 EVRA ZA 10 MINUTA! Voditeljka napravila haos na svadbi, jedva drži mikrofon od para 10:30 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ SE POVLAČI SA TELEVIZIJE! Voditeljka otkrila čime će se baviti: Nije mi cilj da gnjavim ljude! 07:40 Vip 0
KONAČNO OTKRIVENA ISTINA O OBRAZOVANJU JOVANE JEREMIĆ! Isplivao dokument koji odaje sve tajne! 13:35 Vip 2
MITROVIĆ U EMISIJI UŽIVO ODBRUSIO JOVANI JEREMIĆ! Voditeljka vidno šokirana: "Ako nastaviš tako..." 08:00 Vip 1
JOVANA JEREMIĆ PLAČE USRED EMISIJE! Otkrila strogo čuvanu tajnu, ovo javnost nije znala o njoj! 18:11 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ POKAZALA GRUDI! Haos u studiju, haljina otkrila previše, komentari samo pljušte 17:19 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ NEPREPOZNATLJIVA Voditeljka je ovako izgledala pre Pinka, nakon ovog snimka svi imaju samo jedno pitanje! 11:45 Vip 0
''NE MOGU DA SEDE SA MNOM'' Evo šta Jovana Jeremić svojim gostima u jutarnjem nikako ne toleriše 21:25 Vip 0
JOVANA U NEVEROVATNOM IZDANJU VODILA JUTARNJI! Gledaoci van sebe od šoka: "Šta je ovo?! Izgleda kao spavaćica!" 10:25 Vip 0
EVO KOLIKO GODINA IMA JOVANA JEREMIĆ Ljudi u šoku nakon saznanja, svi su mislili da je mlađa! 07:00 Vip 0
VIŠE NIKAD NE ŽELIM DA GA VIDIM! Jovana Jeremić zaprepastila izjavom: Takav da sedi pored mene... 19:40 Vip 0
OVO SU SINOVI JOVANINOG BIZNISMENA Draganovi naslednici progovorili o voditeljki, nisu štedeli reči! 13:33 Vip 0
NA SVA USTA PRIČALA DA JE NAJBOLJI STUDENT PRAVNOG Jovana Jeremić se hvalila diplomom državnog fakulteta, a sada se saznala istina! 07:25 Vip 15
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
AU BRE, DA LI JE OVAJ ČOVEK NORMALAN? Horor prizor iz dvorišta ledi krv u žilama, glave razbacane svuda po bašti! (FOTO) 21:03 Razonoda 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57
VARNICE PRED POČETAK DERBIJA "Delije" se javile, stigao odgovor 1.000 navijača Partizana (VIDEO) 20:03