"VOLEO BIH DA JOVANI JEREMIĆ PROPADNE KARIJERA!" Voditelji udarili jedno na drugo, njena žestoka reakcija nije izostala: "Bolje da se probudiš iz svog sna!" 20:00 Vip 1
"SADA MI JE NAJVAŽNIJE DA DOĐEM DO..." Jovana Jeremić o tajnoj veridbi sa Draganom Stankovićem, a na pitanje o raskidu... 08:40 Vip 0
POJAVIO SE PRIVATNI INTIMNI SNIMAK Jovana i Dragan u strasnom zanosu, ne mogu da se obuzdaju (VIDEO) 11:25 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ OTKRILA DETALJE DRUGE TRUDNOĆE Prvo oglašavanje nakon veridbe: Moja ćerka Lea će imati brata ili sestru! 15:50 Vip 0
LJUBAV NIJE SLABOST! Jovana Jeremić progovorila o raskidu sa Draganom, pa poslala poruku svim ženama 21:40 Vip 1
"MAMA I TATA SU IZ NOVINA SAZNALI DA SAM VERENA" Jovana Jeremić prvi put o prosidbi, spomenula i bivšeg muža 20:30 Vip 0
JOVANU JEREMIĆ PRISLUŠKUJU NA PINKU! Otkriveni šokantni detalji, javno obelodanjen i razgovor sa njim! 09:33 Vip 2
POTVRĐENI PRED BOGOM Jovana Jeremić i Dragan zapanjili javnost, ovaj trenutak je sve promenio (FOTO) 23:10 Vip 0
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO U JUTARNJEM PROGRAMU! Ni ne slutite šta je uneto u zgradu Pinka, Jovana Jeremić frapirana! (FOTO) 10:06 Vip 4
KOLAPS U JUTARNJEM PROGRAMU KOD JOVANE JEREMIĆ! Kada se voditeljka pojavila u ovom izdanju, nastao je haos (FOTO) 09:20 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ NA IVICI SUZA! Voditeljka van sebe: "Moji životni lomovi, razočaranja, tuge..." (VIDEO) 10:40 Vip 0
"PRVO SAM IH IMALA DVOJICU U DANU, A ONDA OSMORICU..." Jovana Jeremić raskrinkala ženu koja se bavi prostitucijom: "Zlostavljanje i mučenje tih jadnica..." 09:00 Vip 3
TRUDNA JOVANA JEREMIĆ Voditeljka objavila fotografiju trudničkog stomaka: Bože, hvala ti! 20:30 Vip 0
VERILA SE JOVANA JEREMIĆ Sve se desilo u strogoj tajnosti, Dragan joj kupio dijamantski prsten! 08:48 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O PRINOVI! Voditeljka kroz suze priznala sve o Draganu, pa otkrila strogo čuvanu tajnu! 21:51 Vip 0
STARIJA VODITELJKA OČITALA LEKCIJU JOVANI JEREMIĆ! Nastao haos u emisiji, jedva je došla do reči zbog stava o... 21:15 Vip 0
"NE MOGU BEZ TEBE, UZALUD SE TRUDIM..." Jovana Jeremić neutešna nakon Palmine smrti, voditeljka van sebe od bola 14:40 Vip 0
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
ZA NJIH JE DRUGA POLOVINA FEBRUARA PRAVI HAOS! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu 15:42
DŽAK PARA SPREMAN ZA MICIĆA Tim iz Evrokupa zove reprezentativca Srbije za platu kakvu Evropa nije videla 12:08