JOVANA JEREMIĆ HITNO PREKINULA JUTARNJI PROGRAM Pojavila se u crnini i oprostila se od preminulog Palme: "Putuj, voli te tvoja drugarica" 11:00 Vip 0
"DRUŽE MOJ, SA KIM TO SADA DA PONOVIM?" Jovana Jeremić se potresnim rečima oprostila od Palme: "Tvoja smrt mi je preteško pala" 08:55 Vip 0
HTELA SAM DANAS DA GA ZOVEM Jovana Jeremić skrhana zbog Palmine smrti: Znala sam da je bolestan! 21:30 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ SLOMLJENA ZBOG PALMINE SMRTI Niko nije znao da su ovoliko bili bliski, voditeljka nema od bola! 20:21 Vip 0
"PONIZIO ME JE PRED SVIMA, PLAKALA SAM KAO KIŠA" Jovana Jeremić u emisiji uživo ogolila dušu i sve priznala 10:35 Vip 2
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
"LIJA DOLIJALA" Jovana Jeremić se oglasila povodom hapšenja Alije Balijagića, pa najavila nove detalje (FOTO) 11:13 Vip 0
RASKINULI JOVANA JEREMIĆ I DRAGAN? Voditeljka izazvala haos: "Prospi za mnom vodu, neka teče kao moje suze ovo veče" 07:15 Vip 4
SVI SE PITAJU KOLIKO JE VISOKA OVA VODITELJKA PINKA! Isplivala šok informacija, ovo niko nije očekivao! 07:00 Vip 0
HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU VODITELJKE PINKA! Kada je okrenula leđa kameri, nastao kolaps! (FOTO) 13:50 Vip 0
NEKE IMAJU VIŠE FAKULTETA, A JEDNA SAMO OSNOVNU ŠKOLU Obrazovanje naših voditeljki će vas šokirati, evo šta su završile 09:55 Vip 0
"MOGLA JE DA ME POJEDE NOĆ..." Jovana Jeremić o moćniku koji je pokušao da je uvuče u prostituciju 22:11 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ STIGLA NA SAHRANU MAJKE ŽELJKA MITROVIĆA Tuga na Novom groblju, evo ko je došao sa njom 13:07 Vip 0
"20 EVRA ZA SAT VREMENA" Jovana Jeremić dobila skandaloznu poruku, ovaj poznati muškarac joj nudio novac! 08:35 Vip 0
DRAGAN STANKOVIĆ POZVAO JOVANU JEREMIĆ USRED EMISIJE! Presedan na Pinku, svi bruje o njenoj reakciji (VIDEO) 20:35 Vip 0
"IMA FACU KAO TELE!" Brutalne prozivke, umešana i Jovana Jeremić, skandal neviđenih razmera 09:40 Vip 3
"KAD SE SRETNEMO TRAMP I JA, VIŠE SE NEĆEMO RAZDVOJITI!" Jovana Jeremić sumira boravak u Americi i otkriva šta očekuje od novog šefa Bele kuće 06:00 Vesti 1
"ČASNIJE MI JE DA SNIMIŠ FILM ZA ODRASLE I OBJAVIŠ..." Voditeljka Pinka šokirala priznanjem 23:00 Vip 0
TANJA SAVIĆ PROGOVORILA O JOVANI JEREMIĆ! Pevačica ne želi više da ćuti, obelodanila sve javno! 18:38 Vip 0
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
ZA NJIH JE DRUGA POLOVINA FEBRUARA PRAVI HAOS! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu 15:42
DŽAK PARA SPREMAN ZA MICIĆA Tim iz Evrokupa zove reprezentativca Srbije za platu kakvu Evropa nije videla 12:08