"MOJA MAJKA ME JE KAD SAM BILA BEBA BACILA KAO ĐUBRE U REKU" Zoricu godinama mučilo jedno pitanje, a onda je odlučila da preseče! (VIDEO) 21:51 Vesti 0
SRPKINJA UHAPŠENA U HRVATSKOJ Bila deo BANDE, terala ženu (59) na PROSJAČENJE! Kada je pobegla, usledio je UŽAS 09:55 Vesti 0
OVO JE ZASTRAŠUJUĆE! Jedna od najlepših Srpkinja živi u Los Anđelesu: Ne bih volela da decu odgajam u Americi 12:20 Vip 0
SRBIJA IMA SVETSKU ŠAMPIONKU U MASAŽI! Leskovčanka Jovana osvojila tri medalje na šampionatu u Singapuru 14:35 Vesti 0
KRENULA SA 1.000 DOLARA U DŽEPU, A SAD ŽIVI SVOJE SNOVE Ova Srpkinja sarađuje sa najvećim holivudskim facama 06:00 Žena 0
SRPKINJA KOJA JE OSVOJILA MODNU INDUSTRIJU Kejti Holms je obožava, Ula Džonson je ostvarila američki san 11:17
STANODAVCA IZBOLA NOŽEM POSLE OVOG ČINA Otkriveno kako je Srpkinja pokušala da ubije Turčina u Budvi 06:00 Hronika 0
SRPKINJA SA KOSOVA JE KAO BEBA OSTAVLJENA U PODRUMU U Zvečanskoj je dobila roditelje koji su joj podarili divan život u Americi 17:11
ADRIANA JE SRPKINJA KOJA JE POKORILA HOLIVUD Pojavila se u seriji "Dr. House" i oduševila lepotom i talentom 15:49
MIONA IZ NIŠA JE OSTVARILA AMERIČKI SAN Otišla je iz Srbije, a sa 25 godina već ima pravo bogatstvo na računu 11:55
SRPSKA HEROINA SPASILA DETE (5) IZ MORA Malog Rusa struja povukla u dubinu: "Koja drama, upravo dolazim sebi" 16:18 Vesti 0
IVANA SA MALTE POSLALA JEZIVU SLIKU PRIJATELJU Kad je otrčao u policiju, otkriveno je da nije u pitanju samo otmica 21:38 Hronika 0
ONA JE ZVANIČNO NAJUSPEŠNIJA SRPKINJA Našla se na prestižnoj Forbsovoj listi, najmlađi je doktor nauka, a sve je postigla sama 16:22
Naj žena OVA BEOGRAĐANKA JE DVA PUTA PROGLAŠAVANA ZA NAJLEPŠU ŽENU SVETA Iza sebe ostavila je i Kim, njena lepota ostavlja bez daha 15:20
D.K. "GAĐALI SU ME PEPELJAROM" Srpkinja otišla u Hrvatsku da radi, pa prošla kroz neviđeni pakao! 07:26 BIZ 0
Nikola Nenadović SRPKINJA OTIŠLA U HRVATSKU DA RADI, DOŽIVELA HOROR Gađali je pepeljarom pa ostala bez plate, policija joj rekla da se vrati u Srbiju! 20:08 Vesti 0
Naj žena MIHAELA JE NAJLEPŠA SRPKINJA U ŠVEDSKOJ Njena lepota i harizma je sve očarala, a kod nas je retko ko čuo za nju 10:50
Mira Mačužić GENIJE Šest godina fakulteta završila za devet meseci: Anđela Lazarević iz Vrnjačke Banje postala student decenije u Francuskoj 07:00 Vesti 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 18. NOVEMBAR Vaga preopterećena poslom, Strelac obnavlja kontakt sa bivšom ljubavi, Škorpiji problemi sa leđima 06:44 Razonoda 0