Alo/Mili Čolić TONČI MI JE NAJVEĆA KAZNA U ŽIVOTU Petar Grašo u emisiji "Milizam" otvorio dušu i progovorio o odnosu sa Huljićem (VIDEO) 12:00 Vip 0
Alo/A.M. NAJLEPŠA ZORA KOJU SAM DOČEKAO JE ALBA Petar Grašo ispričao značenje ćerkinog imena 11:08 Vip 0
Pink/Alo/N.S. KROZ MUZIKU SAM POKAZAO SVOJA OSEĆANJA Petar Grašo progovorio o otpočinjanju zajedničkog života sa Hanom Huljić 21:25 Vip 0
Alo BIĆE TO DVOSATNO PUTOVANJE Petar Grašo otvorio dušu uoči spektakla u Štark Areni i progovorio o Hani Huljić 11:13 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. NE STIŽEM NI ĆERKU DA VIDIM Petar Grašo sa knedlom u grlu priznao bolnu istinu 20:23 Vip 0
Story/Alo/A.M. SVI GLEDALI SAMO U NJU Supruga Petra Graša ostavila sve bez daha, zablistala u narandžastoj kombinaciji (FOTO) 19:28 Vip 0
Blic/Alo/A.J. NADAM SE DA ĆU NAPREDOVATI KAO OTAC Petar Grašo prvi put iskreno o roditeljstvu, pa otkrio šta mu tast Tonči najviše zamera 16:50 Vip 0
Story.hr/Alo/N.S. PETAR GRAŠO PROGOVORIO O ĆERKI Provodi manje vremena sa porodicom, a evo šta kaže o tastu Tončiju Huljiću 19:55 Vip 0
24sata.hr/Alo/Đ.M. SVIĐA MI SE ULOGA MAME Hana Huljić prvi put nakon porođaja, a evo da li ona i Petar Grašo planiraju još jednu svadbu 07:56 Vip 0
Alo/A.J ZAVRŠIO U BOLNICI Petar Grašo primio infuziju, a evo kakvo je njegovo zdravstveno stanje sada 12:52 Vip 0
Alo/Đ.M. PRVE FOTKE HANE HULJIĆ NAKON POROĐAJA! Supruga Petra Graša izašla iz bolnice, a sada je otkriveno zašto pevač nije došao po ćerku i ženu 20:04 Vip 0
najžena.rs MOGI KAŽU DA NIKADA NISU ČULI OVO IME: Petar Grašo je postao otac, na svet je stigla devojčica sa kratkim i čudnim imenom 21:36
Slobodna Dalmacija/Alo/A.M. PORODILA SE HANA HULJIĆ Petar Grašo postao otac predivne devojčice, a evo i koje ime su joj dali 20:49 Vip 0
Alo/A.M. LJUT SAM NA NJEGA Tonči Huljić iskreno o odnosu zeta i ćerke: Ta veza se završila brzim brakom i detetom 20:34 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. TATA JE VELIKI HIPOHONDAR Hana Huljić i Petar Grašo prvi put do sada su progovorili o dolasku prinove, a evo kako se budući roditelji osećaju 15:13 Vip 0
Story.hr/Alo/Đ.M. HANA NE DA GRAŠU NI DA PRIĐE BIVŠOJ! Isplivali svi detalji, otkriveno šta je Huljićeva uradila kako bi osujetila susret Petra i Danijela 10:14 Vip 0
Alo/Đ.M. POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK Supruga Petra Graša blista, Hana Huljić otkrila kako provodi vreme, a u nekim stvarima i preteruje 17:00 Vip 0
Alo/Đ.M. SKANDAL Otkriveno kako će se zvati naslednica Petra Graša i Hane Huljić, upletena i njegova bivša Danijela 15:43 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
TURSKA SPREMA POTEZ KOJI ĆE UZDRMATI CEO SVET Isplivalo dramatično pismo, Amerikanci su skroz nemoćni?! 18:14 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 19. DECEMBAR Kod Lava napeto na poslu, Škorpija rešava ljubavni problem, Jarac da pripazi na zdravlje 19:25