Alo/Đ.M. NIJE HTEO DA ĆUTI NA PROZIVKE! Petar Grašo na meti kritika zato što je oženio 14 godina mlađu sa kojom čeka prinovu: Žao mi je jadne Danijele! 09:07 Vip 0
Alo/I.G. TORTOM NEPRIJATNO IZNENADILI GOSTE! Petar Grašo i Hana na meti kritika, a evo i zašto! (FOTO) 21:30 Vip 1
Alo/I.G. PRVI SNIMAK SA VENČANJA! Petar i Hana se ljubili u crkvi, a ovo im je izmamilo osmeh! (VIDEO) 23:22 Vip 0
Alo/I.G. PRVE FOTOGRAFIJE SA VENČANJA! Petar Grašo oženio Hanu Huljić, mlada u venčanici sa cvetnim detaljima, osmeh govori koliko se vole! (FOTO) 19:16 Vip 0
24sata.hr/Alo/Đ.M. NIKO NEĆE SMETI DA IM PRIĐE, A NI ZVANICE NE ZNAJU CRKVU! Ovo su svi detalji tajnog venčanja Petra Graše i 14 godina mlađe Hane Huljić! 12:13 Vip 2
24sedam/Alo/K.G. OBOŽAVAM CELU NJEGOVU PORODICU! Petar Grašo prvi put progovorio o ljubavi i venčanju sa Tončijevom ćerkom 22:37 Vip 0
Alo/Đ.M. TRUDNA HANA HULJIĆ OBJAVILA NOVU PESMU I SPOT! Zablistala u prozirnoj haljini, a numera definitivno obećava! (VIDEO) 13:38 Vip 0
24sata.Hr/Alo/Đ.M. DANIJELI NEĆE BITI SVEJEDNO! Otkriveno kod koga Hana Huljić šije venčanicu za svadbu sa Petrom Grašom, skandalima nikad kraja! 14:30 Vip 0
RadioS/Alo/J.M. MI SMO KAO I SVE NORMALNE PORODICE! Petar Grašo jedva čeka da ostane otac, ne strahuje, obratio se budućim očevima ovim rečima! 19:51 Vip 1
Index.hr/Alo/Đ.M. GOVORIO SAM IM DA HOĆU DA POSTANEM DEDA! Ispovest Tončija Huljića o trudnoći njegove ćerke sa Grašom: Uhvatila me je panika! 07:57 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. SREĆNI SMO I UZBUĐENI! Oglasila se Hana Huljić i potvrdila da ona i Petar Grašo čekaju bebu! 12:11 Vip 0
Blic/Alo/K.G TONČI HULJIĆ PROGOVORIO O ĆERKINOJ TRUDNOĆI SA GRAŠOM! Svojim komentarom sve iznenadio: Mi nismo rijaliti porodica! 10:28 Vip 0
Alo/I.G. PETAR GRAŠO USKORO POSTAJE TATA! Ćerka Tončija Huljića potvrdila trudnoću, porodica i prijatelji presrećni! 19:29 Vip 1
RTL.hr/Alo.rs/D. I. ŽENI SE PETAR GRAŠO Ostavio Danijelu posle 24 godine, sada zakazao venčanje sa Hanom! 10:46 Vip 0
Pink.rs/Alo/K.G. OBOJE SMO IZAŠLI IZ DUGIH VEZA I UŠLI U SVE OVO Petar Grašo otkrio sve o početku veze sa 14 godina mlađom devojkom i šta je zapravo istina o njihovom odnosu 16:59 Vip 0
Alo/D.S PRESTAR SI ZA NJU, MOŽE ĆERKA DA TI BUDE Fanovi napali Petra Grašu zbog veze sa 15 godina mlađom devojkom: Danijela je zakon! 11:28 Vip 0
Alo.rs/K.G. NOVI MOMENTI Petar Grašo pokazao napredak u vezi sa novom devojkom, pa se odlučio na sledeći korak! 10:55 Vip 0
Mondo/Alo/Đ.M. NAPRAVIO DETE KOLEGINOJ ĆERKI?! Oglasio se Petar Grašo i otkrio da li postaje otac, a ovo je njegova bivša uradila nakon svega! 12:53 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
TRAMPOV TIM MOŽE DA REVIDIRA BAJDENOVU ODLUKU Udari američkim oružjem protiv Rusije mogući do ovog datuma 22:39 Vesti 0
JU, JU, JU, ŠTA LI ĆE REĆI NA OVO U VELIKOJ BRITANIJI, SNIMAK VIDELI MILIONI LJUDI? Princ Vilijam sve više podseća na princezu Dajanu? 20:55
"GROBARI" DOLAZE NA DERBI Evo koliko karata će dobiti navijači Partizana za meč sa Crvenom zvezdom 21:33