Blic/Alo/A.J. URADIĆU TO SAMO AKO ME NATERAJU Pevačicu nedavno voditeljka naterala da skine šminku u emisiji, ona poručila ovo 11:37 Vip 0
Alo/N.K. LOŽILA SAM SE NA MILANA Poznata pevačica bacila oko na Stankovića, Rada Manojlović ima da napravi haos kada ovo čuje (VIDEO) 14:20 Vip 1
Grand Online/Alo/A.M. KAD MI SE TO DESILO, NISAM MOGLA DA PEVAM Zvezda Granda otkrila svoj najveći strah, pa priznala šta joj u životu najviše fali 17:33 Vip 0
Alo/Đ.M. VODITELJKA NATERALA ZVEZDU GRANDA DA SKINE ŠMINKU Haos uživo u emisiji, pevačica (16) prvo krenula sa trepavicama: Izgledam kao baba 17:15 Vip 0
Alo/Nedeljko Kiš IZ KAFANE SAM IŠLA U ŠKOLU Zorana Mićanović u emisiji Alo! naslovna o najtežim trenucima odrastanja i stravičnom vršnjačkom nasilju (VIDEO) 12:00 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. MILI JE BAŠ ZAHTEVAN Zvezda Granda ogolila dušu o članu produkcije, a onda otkrila strašnu stvar iz svoje prošlosti koja će sve zabezeknuti 15:59 Vip 0
Alo/Đ.M. DRAMA MLADE ZVEZDE GRANDA Zorana Sikter kažnjena zbog golotinje, Jutjub reagovao nakon eksplicitnih scena 10:59 Vip 0
Alo/Đ.M. DALA CEO BAKŠIŠ Srpska pevačica iskeširala 2.000 evra za ovu životinju, ispunila sebi najveću želju (FOTO) 19:11 Vip 1
Alo VIŠE NE IZGLEDA OVAKO Zorana Sikter za godinu dana od smerne tinejdžerke postala prava bomba, ovakvu je do sad niste videli (FOTO) 09:52 Vip 0
Grand Online/Alo/A.M. NE VALJA DA PEVAŠ U GAĆAMA Lepa Lukić održala bukvicu pevačici, objasnila joj i šta nikako ne bi trebalo da radi 14:12 Vip 0
Alo/K.G. NOVA KRLAJICA BAKŠIŠA Zoranu kitili evrićima na proslavi kod Đanija, pevačica dovela atmosferu do usijanja 15:03 Vip 0
Alo/A.J. RAČUNAMO NA NJU! Mili otkrio koja pevačica mu je najveća nada, javno obelodanio sve! 11:35 Vip 0
Blic/Alo/K.G. IZVADIO JE PRSTEN I PITAO ME DA SE UDAM ZA NJEGA Zvezda Granda otkrila sve o prosidbi na nastupu i kako je reagovala 12:00 Vip 0
Grand/Alo/I.G. KRVAVO ZARAĐUJE PARE! Pevačica otkrila: U kafani ljudi hoće da se iživljavaju nada mnom za svoj novac! 08:30 Vip 0
24sedam/Alo/J.M. OCENJIVALI SU ME NA OSNOVU TOGA KAKAV IM JE DAN! Takmičarka Zvezda Granda duboko razočarana! 22:33 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. TRPI ŽESTOKE KRITIKE! Oglasila se mlada Zvezda Granda nakon što je Marija Šerifović oplela po njenoj pesmi, morali da reaguju i roditelji pevačice! 14:35 Vip 0
Alo.rs/D. I. KO JE NAPISAO OVO ZA MALOLETNU DEVOJČICU? Marija Šerifović pobesnela zbog Milijeve pesme! 20:27 Vip 0
Alo/Đ.M. NASTAVLJA SE TREND! Pevačice izvele svoje hitove u Grandu, a ova pesma opasno preti da pokori trending! 13:37 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57