JANJUŠ ZAPRETIO ANELI Napravio skandal na imanju, otkrio šta će uraditi ako Ahmićeva abortira 18:30 Vip 0
OSUĐENI SU JEDNO NA DRUGO Sita Ahmić besna nakon Aneline odluke o abortusu, oglasila se jakim rečima, nije štedela trudnu sestru 16:18 Vip 0
SAMA SAM IŠLA NA ABORTUS, KONSTANTNO SAM PLAKALA Maja Marinković se rasula na komade, otkrila koji muškarac joj je pomogao u teškom periodu 19:36 Vip 0
TO DETE SE NEĆE RODITI Devojka Saše Popovića bila je u drugom stanju, a onda je usledila velika nesreća: Nadam se da je pogrešila 11:30 Vip 0
Čim je videla "dve crte", rekla je ginekologu “abortiraću”: Nije želela da rodi, ali ubrzo je saznala strašnu istinu 17:02
NAŠA PEVAČICA PREKINULA TRUDNOĆU Nakon abortusa joj se borili za život, dve nedelje provela u bolnici! 11:30 Vip 0
OTAC IZ PAKLA Ostavio trudnu devojku, pa poručio: "Bolje da bebu damo na usvajanje, nego da plaćam alimentaciju" 17:18 Vesti 0
KRILA JE DA JE ABORTIRALA JANJUŠEVO DETE: Otac Maje Marinković izneo strašne stvari u javnost, ne može više da ćuti 13:35 Vip 0
PUTIN SPREMA NOVI ZAKON ZA RUSKINJE U pripremi izrada dokumenta, pravila će biti stroga 10:48 Vesti 0
Alo!/Zorica Zarić JEZIVA STATISTIKA Minimum 3.000 maloletnica u Srbiji godišnje nasilno prekine trudnoću: U svakom odeljenju bar jedna osmakinja abortira! 07:00 Vesti 0
Alo/E.B. "IZGUBILA SAM BEBU" Potresno priznanje Jelisavete Orašanin, nije mogla više da izdrži, otvorila dušu i rasplakala sve! 21:20 Vip 0
Kurir/Alo/B.S. SKANDALOZNO PRIZNANJE MAJE MARINKOVIĆ Javnost zgrožena njenom izjavom koliko je puta abortirala 10:40 Vip 0
Srpski Telegraf/Alo/A.J. RODITELJI IZ PAKLA Anđela primorana da abortira u trećem mesecu trudnoće, ovo su jezivi detalji iz porodice Đuričić! 21:38 Vip 0
Alo!/Tanjug PREKO 20.000 LJUDI NA ULICAMA MADRIDA Novi zakon naišao na žestok otpor, prst u oku poslanika (FOTO) 16:58 Vesti 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
OVO JE DOKTOR NA ČIJOJ KLINICI JE UMRLA MARGARETA NAKON OPERACIJE NOSA: Tvrdi da je ne poznaje 17:42 Vesti 0
NJIH STVARNO NIMALO NIJE SRAMOTA Kortni Kardašijan čestitala mužu 49. rođendan, ovakvu sliku nismo očekivali 17:32