ANELI NAPUŠTA ELITU I IDE NA ABORTUS! Pink izdao zvanično saopštenje, poznati svi detalji! 22:07 Vip 0
ANELINA MAJKA PODRŽALA NJENU ODLUKU DA ABORTIRA Na najgori način ponizila Janjuša, ovo je rekla o njihovom nerođenom detetu! 07:57 Vip 0
JANJUŠ MOLI ANELI DA NE PREKIDA TRUDNOĆU! Preokret u rijalitiju, kuka iz sveg glasa, potpuno se slomio: "Odluka je konačna!" 21:24 Vip 1
ANELI DONELA ODLUKU DA ABORTIRA! Janjuš lomi sve po imanju, neviđeni haos, preti da se iseče, ne mogu da ga smire! 19:17 Vip 1
ABORTIRALA ZADRUGARKA O njenoj trudnoći svi su brujali, donela šok odluku i oglasila se iz bolničkog kreveta! 14:02 Vip 0
IDI ABORTIRAJ TO DETE Žestoka svađa u Eliti, Aneli Ahmić se zaletela na cimerku, obezbeđenje uletelo munjevitom brzinom 21:50 Vip 0
JANJUŠ ŠTIPA I GURA ANELI, MALO MU FALI DA JE PREBIJE Sita Ahmić besna kao ris, žestoko oplela po zetu: Tera je da abortira, sve se vidi 21:10 Vip 0
JANJUŠ ZAPRETIO ANELI Napravio skandal na imanju, otkrio šta će uraditi ako Ahmićeva abortira 18:30 Vip 0
OSUĐENI SU JEDNO NA DRUGO Sita Ahmić besna nakon Aneline odluke o abortusu, oglasila se jakim rečima, nije štedela trudnu sestru 16:18 Vip 0
SAMA SAM IŠLA NA ABORTUS, KONSTANTNO SAM PLAKALA Maja Marinković se rasula na komade, otkrila koji muškarac joj je pomogao u teškom periodu 19:36 Vip 0
TO DETE SE NEĆE RODITI Devojka Saše Popovića bila je u drugom stanju, a onda je usledila velika nesreća: Nadam se da je pogrešila 11:30 Vip 0
Čim je videla "dve crte", rekla je ginekologu “abortiraću”: Nije želela da rodi, ali ubrzo je saznala strašnu istinu 17:02
NAŠA PEVAČICA PREKINULA TRUDNOĆU Nakon abortusa joj se borili za život, dve nedelje provela u bolnici! 11:30 Vip 0
OTAC IZ PAKLA Ostavio trudnu devojku, pa poručio: "Bolje da bebu damo na usvajanje, nego da plaćam alimentaciju" 17:18 Vesti 0
KRILA JE DA JE ABORTIRALA JANJUŠEVO DETE: Otac Maje Marinković izneo strašne stvari u javnost, ne može više da ćuti 13:35 Vip 0
PUTIN SPREMA NOVI ZAKON ZA RUSKINJE U pripremi izrada dokumenta, pravila će biti stroga 10:48 Vesti 0
Alo!/Zorica Zarić JEZIVA STATISTIKA Minimum 3.000 maloletnica u Srbiji godišnje nasilno prekine trudnoću: U svakom odeljenju bar jedna osmakinja abortira! 07:00 Vesti 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
BLOKADERI FOTELJAŠI TAPŠU POTOMCIMA ONIH KOJI SU NAS UBIJALI U RATU Na sve to, državu nazivaju Trećim rajhom i Skupštinu Rajshtagom - NEKOME treba lekcija iz istorije 22:25 Vesti 0
PROROČANSTVO ŽIRINOVSKOG KOJE SU SVI IGNORISALI: Tri ključna grada i povratak u fokus Moskve 21:33 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 10. MAJ Bik može da uplovi u tajnu vezu, Rak je pod stresom, a šta je sa ostalima? 19:21