Alo/M.V. ŽESTOKA SVAĐA MAJE I NECE! Lazić uputio salvu uvreda na račun Marinkovićeve, ona na ivici da napravi haos 12:00 Vip 0
Alo/N.D. "MAJA NEĆE IMATI NASLEDNIKA" Skandalozna izjava zgrozila zadrugare, Marinkovićeva van sebe nakon što je ovo čula 06:30 Vip 0
Alo/N.D. OTKRIVENE DIJAGNOZE ZVEZDANA SLAVNIĆA! U pitanjuje niz psihičkih oboljenja, zadrugar sve otkrio, ovo niko nije znao 06:00 Vip 0
Alo/N.D. "ŠAMARAO JE ANĐELU, ANU MALTRETIRAO PRED SVIMA..." Veče u kom je Zvezdanu pala maska, napravljena retrospektiva njegovog maltretiranja 10:35 Vip 0
Alo/A.J. "DA MU MENJA GAĆE" Dragić obasipao Anđelu komplimentima, Neca nije mogao da ćuti na to, pa je urnisao pred svima! 16:33 Vip 0
Alo/A.J. "MAJKA MI JE POTROŠILA SVE PARE" Neca otkrio skandalozne detalje iz svoje porodice, nastao muk u Beloj kući! 19:23 Vip 0
Alo/A.J. "MARINKOVIĆ JE BEBICINA ZAMENA" Neca nikad brutalnije komentarisao Miljanine momke, pa se dotakao njenog odnosa sa Marijom! 19:00 Vip 0
Alo/A.J. "NEPODNOŠLJIVO MI JE DA JE GLEDAM I SLUŠAM" Ori se Zadruga od svađe Nece i Peca sa ovim cimerima, pale teške reči! 15:47 Vip 0
Alo/A.J. PREPLAVILE GA EMOCIJE Neca u neverici, rasplakao se, pa ovim rečima uništio Mariju i Miljanu Kulić! 16:35 Vip 0
Alo/N.D. PRAVE HAOS OTKAKO SU USTALI Zadrugari ušli u žestoku svađu, Neca ovim postupkom zgrozio javnost! 12:40 Vip 0
Alo/M.K. NIJE NJIHOV PRIJATELJ Zola objasnio svima da Bojan njegov i Carev drug, Neca osudio Simića zbog ovoga 23:00 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. HITNO SE OGLASILA NECINA MAJKA NAKON ZVEZDANOVOG STRAVIČNOG NASRTANJA Otkrila svoj pakleni plan, uništiće ga, obrušila se i na Anu Ćurčić! 23:00 Vip 0
Kurir/Alo/E.B. POLICIJA ĆE MORATI HITNO DA ULETI U ZADRUGU ZBOG ZVEZDANA? Slavnić završava iza rešetaka, evo ko će biti zadužen za njegovo uništenje! 20:46 Vip 1
Alo/E.B. BIZARNE OPTUŽBE NA RAČUN JANJUŠA Zadrugar osuo drvlje i kamenje po njemu, a onda ga brutalno raskrinkao, Janjušević pobesneo! 17:38 Vip 0
Alo/E.B. PECA NASRNUO NA NECU Nastao neviđeni haos, žestok okršaj šokirao ukućane, u sve se umešali i oni! (VIDEO) 11:56 Vip 0
Alo/N.D. "TI SI JEFTINA PROFUKNJAČA" Neca raskrinkao Milicu Veselinović, otkrio šta radi van Zadruge, pa pomenuo porodično nasilje! 17:30 Vip 0
Alo/E.B. HAOS ZBOG ANE ĆURČIĆ U ZADRUZI Neca raskrinkao Zoricu, Marija se obrušila na nju, kolektivni okršaj skandaloznih uvreda! 11:55 Vip 0
Alo/E.B. NECA URNISAO ZORICU MARKOVIĆ I OTKRIO NJEN PAKLENI PLAN I PREVARU Ograđuje se i obmanjuje Anu Ćurčić, ona pristigla na žestoko suočavanje! 18:48 Vip 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
MOSTRUOZNA KAZNA ZA OCA IZ PAKLA! Vukao autom sina (6) po šumi, pa tvrdio da mu je plan bio "samo" tu da ga ostavi 21:53 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 14. MAJ Lav dominira na poslu, Raku su emocije pojačane, Bika čeka finansijski dobitak 19:21