SOFIJA ŠAŠIĆ ŠOKIRALA PRISUTNE IZDANJEM! Mnogi su mislili da neće doći, a onda je krenula da se skida na crvenom tepihu! 19:22 Vip 0
LAZAR VUKSANOVIĆ I SOFIJA ŠAŠIĆ NA PREMIJERI FILMA ACE LUKASA Evo ko je sve došao od poznatih ličnosti 19:19 Vip 0
GODINAMA NISAM PRIČALA SA OCEM Sofija Šašić ispričala sve o sukobu sa Željkom, pa otkrila da li je Lukas bio umešan u to 16:51 Vip 0
ONA JE KINESKA KARLEUŠA: Aca Lukas opleo po koleginici, pa otkrio u kakvim je odnosima sa pop divom 11:10 Vip 0
I ONI ĆE SE NAĆI U FILMU ACE LUKASA Pre tačno godinu dana snimljena prva scena za "Pokidan" 10:56 Vip 0
NADAM SE DA NIKOME VIŠE NEĆE URADITI ONO ŠTO JE MENI: Milica Pavlović otvoreno o sukobu sa Lukasom, iz Acinog tima stigla jasna poruka! 09:31 Vip 0
BROJIMO SITNO DO PREMIIJERE FILMA O ACI LUKASU! Evo kada će film "Pokidan" biti u bioskopima! 20:06 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE SONJE VUKSANOVIĆ O LUKASOVOM FILMU Acina bivša otkrila da li će se pojaviti na premijeri, a folkeru poručila samo jedno 10:15 Vip 0
ZA MOJU SAHRANU ĆE SE PRODAVATI KARTE! Aca Lukas iznenadio sve izjavom na konferenciji, spreman je za spektakl! 18:00 Vip 0
JEDAN ODLIČNO IZGLEDA, A DRUGI IMA VRHUNSKU HARIZMU Maja Nikolić bez dlake na jeziku otkrila ko su joj najbolji frajeri sa estrade 06:45 Vip 0
ŠOK OBRT Aca Lukas ćerku svoje bivše pozvao na koncert, njena reakcija je hit na društvenim mrežama 11:10 Vip 0
SPEKTAKULARNI DOGAĐAJ! Saša Mirković se oglasio uoči premijere filma “Pokidan” i koncerta Ace Lukasa 19:25 Vip 0
POVEO ĆERKU NA JAHANJE, PA DOŽIVEO UDES Lukas Viktoriji hteo da ispuni želju, a evo šta je još uradio za nju tog dana! 08:14 Vip 0
SAMO KAD MI JE VIKTORIJA DOBRO Aca Lukas se smrtno uplašio za ćerkicu koja je sa njim bila u autu 16:03 Vip 0
OVO SU PRVI REZULTATI ISTRAGE Otkrivamo ko je odgovoran za udes Ace Lukasa, urađen i alko-test 15:49 Vip 0
KAO DA JE NASLUTIO NESREĆU Ovako se Aca Lukas ponašao neposredno pre udesa, otkrivamo detalje 15:30 Vip 0
PRVA IZJAVA ACE LUKASA POSLE UDESA Evo šta je rekao o ćerki, otkrio ko je kriv za nesreću! 15:12 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
NATO SAVEZNICI NA IVICI SUKOBA Sprema se velika ofanziva na Siriju, Vašington ovo neće oprostiti 10:41 Vesti 0
DOKTOR ČUBRILO UPOZORAVA Čist rasol razara creva, samo ako se ovako uzima podiže imunitet do maksimuma 09:56