LUKASOVA BIVŠA GOLA! Izlazi iz vode kao od majke rođena, vreli kadrovi ugledali svetlost dana (FOTO) 21:39 Vip 0
OVO JE MISTERIOZNA ĆERKA SONJE VUKSANOVIĆ I ACE LUKASA Mnogi su se pitali šta se dešava s njom, danas izgleda neverovatno! (FOTO) 22:56 Vip 0
O.Kosovac SPREMNA DA SE TESTIRA Uprkos skandaloznom ponašanju, Nikolićeva tvrdi da nikada nije koristila opijate, Drogiranje nije moj stil života! 08:30 Vip 0
Nina Denda SADA ĆU REĆI PRAVU ISTINU Oglasio se Aca Lukas i progovorio o odnosu sa Anom Nikolić: Sve smo uradili da joj pomognemo! 14:16 Vip 0
Ermin Biberović NEK NAM JE SA SREĆOM OSLOBAĐANJE ZABAVNOG PROGRAMA RTS-A Aca Lukas oštro o smeni Olivere Kočević 21:43 Vip 0
O.Kosovac SRAMNO Kaštelanci besni zbog nastupa Ace Lukasa, on odbrusio: Hrvati me obožavaju, uvek ću im pevati! 09:00 Vip 0
Amina Jusović HRVATSKA PUBLIKA OBOŽAVA ACU LUKASA Nakon što su Hrvati zbog bizarnih razloga tražili zabranu nastupa, oglasio se pevačev menadžer! 12:57 Vip 0
Ermin Biberović ACA LUKAS OTKRIO PRAVU ISTINU O ODNOSU ANĐELE I ZVEZDANA Na kafi kod njih otvorio dušu, a onda šokirao priznanjima! 16:41 Vip 0
Milica Veličković NEMAM ISKRENOG PRIJATELJA! Aca Lukas otvorio dušu, pa šokirao priznanjem: "Ne želim obavezu" 12:45 Vip 0
Milica Veličković EKSKLUZIVNO! "Zašto plačeš mila majko", najnoviji hit Ace Lukasa, ugledao je svetlost dana! 12:25 Vip 0
Milica Veličković OVO ĆE BITI DRUGAČIJE OD SVEGA ŠTO SMO RADILI! Aca Lukas otkrio sve o novim projektima, pa progovorio o privatnom životu 09:35 Vip 0
Amina Jusović LUKASOV ŽIVOT NA TACNI Završeno snimanje serije i filma "Kafana na Balkanu", Saša Mirković čestitao celoj ekipi! 12:44 Vip 0
Amina Jusović SIN MU BIO VOZAČ, A ONA ŠMINKERKA Deca Ace Lukasa ne vole da se eksponiraju u javnosti, mogu da uživaju u izobilju, ali se bave skromnim poslovima! 15:00 Vip 0
D.Rakočević REZERVNU DRŽAVU NEMAM Aca Lukas poslao jaku poruku podrške Aleksandru Vučiću, a evo šta je rekao! 13:16 Vesti 343
D.Rakočević DRŽI JE I NE PUŠTA Aca Lukas našao novu devojku? Niko nije očekivao da će baš pred svima da navale jedno na drugo! 14:13 Vip 0
Amina Jusović U POSLEDNJEM TRENUTKU OTKAZALA Ana Nikolić trebalo je da bude specijalni gost na koncertu Ace Lukasa, ali se nije pojavila, Saša Mirković otkrio razlog! 08:50 Vip 0
Jutarnji.hr/Amina Jusović "NE ZNA SE KOJA PESMA JE GORA, TRAGEDIJA" Aca Lukas otvoreno o grupi "Let 3" i Luki Bleku, pa se prisetio ovih evrovizijskih numera! 13:40 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DA LI VAS NADUTOST I GASOVI MUČE SVAKI DAN? Otkrijte uzrok i rešenje koje stvarno pomaže! 09:00 Vesti 0