Alo/A.J. NJIHOVE PESME SU ZABRANJENE U GRANDU! Mnogi pevači su lupili rampu za numere, a ovaj izvođač je to prvi uradio i tražio ogromne pare! 09:26 Vip 0
Alo/K.G. ŽENE OSUDILE ČOLU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Zbog ove pesme negativni komentari se samo nižu, ovako nešto nije doživeo u karijeri! 13:21 Vip 0
Premijera/Alo/J.M. PRVA SARADNJA SAŠE MATIĆA I ZDRAVKA ČOLIĆA! Pevač mu je napravio pesmu za koju se nada da će biti veliki hit! 22:42 Vip 0
Alo/K.G. SVI SU JE ZAVOLELI U ČOLINOM SPOTU! Ivana je zbog rata izgubila sve, pobegla odavde, a evo kako danas izgleda i šta radi! (FOTO) 21:20 Vip 0
Alo/J.M. ČOLINA ĆERKA UŽIVA U LUKSUZU! Una je otputovala na popularnu destinaciju, odakle je pratioce iznenadila fotografijama od kojih zastaje dah! 17:33 Vip 0
OVE REČI ČOLINE PESME NIKO NE ZNA DA PONOVI Svi ih pogrešno pevaju, a sada je otkrivena tajna Zdravkovih stihova 19:14
Republika/Alo/K.G. OVO JE DRUGO IME NAŠE VELIKE LEGENDE! Zdravko Čolić zarad karijere bio je spreman na sve! 17:23 Vip 0
TEKSTOVE OVIH PESAMA CEO ŽIVOT PEVAMO POGREŠNO "Ode baka rano ujutru, a mi više nismo tu" - Znate li ovaj Čolin hit? 15:00
Alo/I.G. SVI SU PRIČALI DA JE ON ČOLIN VANBRAČNI SIN! Pevač važi za velikog zavodnika, povezivali su ga sa koleginicama, a evo kako danas izgleda Leo! (FOTO) 11:04 Vip 0
Informer/Alo/K.G. ZDRAVKO ČOLIĆ SE ČASTIO LUKSUZNOM NEKRETNINOM Pevač pazario penthaus na ovoj planini, a od detalja boli glava! 07:05 Vip 0
Alo/I.G. PROVOKATIVNO IZDANJE UNE ČOLIĆ! Zdravkova ćerka u uskoj crvenoj haljini, grudi prelivaju iz korseta 07:45 Vip 0
najžena.rs ZA DOČEK NOVE GODINE SE FOTOGRAFISAO S TITOM: Bio vojnik JNA, mlad i lep, a danas najveća zvezda na našim prostorima 12:18
Alo.rs/Lj.V. URNEBESNE REAKCIJE! Obradović hteo da gađa muziku, Danilović se hvatao za glavu, za sve je kriva jedna pesma!(VIDEO) 22:09 Sport 0
Blic/Alo/Đ.M. BILO ME JE SRAMOTA, NISAM MOGLA DA VERUJEM! Zdravko Čolić krije svoj život od očiju javnosti, a sada su komšije obelodanile apsolutno sve! 15:35 Vip 2
Kurir/Alo/D.S. EVO GDE SU MU OTIŠLI MILIONI EVRA Zdravko Čolić sve što je zaradio uložio je u ovaj biznis i obrnuo još više novca! 15:47 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. CECA, DINO I ZDRAVKO BEZ NASTUPA ZA NOVU GODINU! Ovo je bilo presudno da najveće balkanske zvezde otkažu koncerte za doček! 15:21 Vip 1
najžena.rs DRAGAN JE ČOLIN ROĐENI BRAT: Živi u Beogradu, ne bavi se javnim poslom, ima biznis, a njegova prijateljica je naša popularna pevačica 11:41
24sedam/Alo/K.G. NIJE MI NIKADA BILO ŽAO Bajaga otkrio sve o velikom hitu koji je legendarni Zdravko Čolić odbio, a evo i zbog čega! 17:40 Vip 0
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
ŠOK SAZNANJE ĐEDOVIĆA! Marko zanemeo kad je video snimke iz Elite: ''Anđela krije od svih da je Gastoz bio nasilan prema njoj'' (VIDEO) 21:03 Vip 0
PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! Si Đinping i Putin u tajnoj koordinaciji za napad na Zapad? 21:41 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK 11. JUN Vaga treba da bira s kim se druži, Strelcu stiže novčana nagrada, a šta čeka vas? 19:45