Alo/E.B. NIKO NIJE OČEKIVAO DA IM JE OVAKVO STANJE U DOMU Otkriveno kakav je odnos Zdravka Čolića sa ćerkom Unom, ovo je dokaz! 14:40 Vip 0
Alo/N.K/A.J. "ČOLIĆ ME JE PREPOZNAO" Dragana Mićalović ne krije oduševljenje zbog susreta za najvećom zvezdom na Balkanu, a evo šta joj je pevač poklonio! (VIDEO) 20:30 Vip 0
Alo/E.B. ISPLIVALA ŠOK FOTKA ZDRAVKA ČOLIĆA IZ PROŠLOSTI Pevač ne liči na sebe, niko ne može da ga prepozna, šta mu se desilo?! (FOTO) 15:30 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. ZDRAVKO ČOLIĆ OTKRIO DETALJE SA SVOG VENČANJA Interesanta činjenica je da su svi mislili da je skrivena kamera (FOTO) 08:09 Vip 0
Alo/N.D. ZAVIRITE U ČOLINU LUKSUZNU VILU U dvorištu ima ogroman bazen i trambulinu, a po kući su svuda ogledala (FOTO) 07:32 Vip 0
Espreso/Alo/B.S. OVAJ ŠARMANTNI MUŠKARAC JE BRAT NAŠEG POZNATOG PEVAČA Žene uzdišu za njim, a dosta liči na Zdravka Čolića (FOTO) 18:35 Vip 0
Alo/A.J. ONA JE PRVA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA Glumica izgleda fantastično, a Čola joj je posvetio ove stihove! 06:00 Vip 0
Alo/A.J. "IZGLEDA BOLJE OD MENE" Andrija Milošević otkrio detalje susreta sa Čolom, pa nesmejao sve do suza, pevač mu poručio samo jedno! 06:00 Vip 0
DA SE NAJEŽIŠ Svi pevate ovaj Čolin hit, ali niko ne zna kakva tragična priča se krije iza ovih stihova 11:38
Alo/N.D. OVO JE PRVA DEVOJKA ZDRAVKA ČOLIĆA Poznata glumica je zaludela Čolu, posvetio joj je pesmu "Noć mi te duguje", a evo kako ona danas izgleda (FOTO) 09:40 Vip 0
Naj žena OVO JE SUPRUGA ZDRAVKA ČOLIĆA Zbog jedne traume nikada se ne pojavljuje u javnosti (FOTO) 13:36
Hello/Blic/Alo/M.K. OVO JE NJEN POSAO Zdravko Čolić krije ženu godinama, a sada se saznalo čime se bavi, ali i kako izgleda, šokiraćete se 16:40 Vip 0
Alo/D.D.R. ČOLA POSTAO TIKTOKER! Legendarni pevač otvorio nalog na društvenoj mreži za mlade, prati ga svega 348 ljudi, a evo šta objavljuje (FOTO) 12:47 Vip 0
Alo/N.D. IZA REČI SE KRIJE VELIKA TRAGEDIJA Ovu Čolinu pesmu svi obožavaju, a malo ko zna da je nastala po istinitom događaju! 10:20 Vip 0
Alo/A.J. OSTVARIO JOJ SE SAN Dragana Mićalović doživela nešto neverovatno, u restoranu je iznenada srela njega, usledio šok! (FOTO) 17:20 Vip 0
alo.rs/S.Ć. SPEKTAKULARNO Čačak prva nacionalna prestonica kulture, večeras posebno iznenađenje 10:10 Razonoda 0
Story/Alo/E.B. PEVAČ NEMOĆAN Supruga Zdravka Čolića prelomila i donela neočekivanu odluku, on zanemeo od šoka, ćerke ga molile jedno! 22:20 Vip 0
Blic/Alo/M.K. MORAO DA PREKINE KONCERT U ZADRU Zdravka Čolića gađali ovim predmetom iz publike, njegova reakcija je usijala društvene mreže 17:00 Vip 0
Svet/Alo/B.S. USLIKANA SUPRUGA ZDRAVKA ČOLIĆA Umorno i iscrpljeno lice bilo je u prvom planu (FOTO) 12:35 Vip 0
Alo/M.Č. "BLOKIRAJTE OVOG BOLESNIKA" Čolina ćerka u panici uputila apel na društvenim mrežama (FOTO) 00:30 Vip 0
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
UHAPŠENA AJVAR MAFIJA U BEOGRADU Prevarant kupio 1400 tegli i OJADIO prodavca za ovu sumu 08:39 Hronika 0
NEĆE ZNATI ŠTA ĆE SA PARAMA Ova 4 znaka u 2025. godini čeka neizmerna sreća, sve će im ići od ruke, dok će se drugi mučiti 08:07