MOJ SIN JE GEJ I HOĆE DA PARADIRA, NE ZNAM ŠTA DA RADIM? Pet zanimljivih odgovora na pismo naše čitateljke 13:00
JEZIVA SMRT MLADE TRUDNICE Ostavili su je da prirodnim putem rodi mrtvu bebu, a onda je brzo preminula zbog opasne infekcije 11:27
NIKADA NIJE DOBILA MENSTRUACIJU Sa samo 15 godina je ušla u menopauzu, a onda je otkrila jezivu istinu 13:26
HIPI RODITELJI SU SVOM SINU DALI 28 IMENA "Bila su to drugačija vremena, čak smo delili i partnere" 21:54
TRAGIČNA PRIČA DEVOJKE SA FOTOGRAFIJE Svi su bili zabrinuti zbog čudnog odnosa sa ocem, a onda je umrla na najjeziviji način 18:53
OČAJNA MAJKA TRAŽI POMOĆ Svekrva želi da joj dovedem decu, a stric i deda su zbog ove stvari osuđeni 09:59
Naj žena.rs BILA JE NA SAMRTNIČKOJ POSTELJI Očajni muž je podelio molbu, a potpuni stranac mu je promenio život 19:37
Naj žena.rs NAJBIZARNIJI POTEZ JEDNE TINEJDŽERKE Devojčica ubrizgala krv dečka zaraženog hiv virusom, razlog je neverovatan 14:51
Naj žena.rs NA ULTRAZVUKU JE SAZNALA NEŠTO JEZIVO Trudna žena je imala samo 18 godina i nikakvu podršku porodice, a evo kako sada živi 14:10
MOGLA SI DA DRŽIŠ NOGE SKUPLJENE Za godinu dana rodila je troje dece, a sada je samohrana majka koja se bori sa groznim uvredama 19:00
PRONAĐENA TORBICA IZGUBLJENA 1957. GODINE Više od 60 godina je ostala netaknuta, a njen sadržaj je sve oduševio 19:30
PRONAĐENA DEVOJČICA PORED OBALE U JEZIVOM STANJU Plutala je četiri dana na malom splavu, a evo koji užas se dogodio njenoj porodici 19:05
Naj žena.rs KAD MALO POPIJEM DAM DRUGARICI DA MI DOJI BEBU Šokantno priznanje mlade majke izazvalo buru na internetu, a ovo je njeno objašnjenje 13:30
PISMO NAŠE ČITATELJKE Nikada nisam prevarila muža, sada se zbog toga kajem, koliko li ima nesrećnih žena kao ja? 21:35
TO JE UBILO MOJU ĆERKU, NIJE ZDRAVO KAO ŠTO MISLITE Očajna majka apeluje na roditelje tinejdžera 19:00
Naj žena.rs NIKADA VIŠE NEĆU SKOČITI U OVO Turista posetio jadransko primorje, pa ostao šokiran, a njegov snimak je izazvao haos na internetu 17:22
Naj žena.rs OTIŠAO NA JEDNO PIĆE, PA ZAVRŠIO NA OPERACIONOM STOLU Lekari su mu pronašli metalnu čašu u želucu, sumnjaju da je ovo razlog 10:23
ISPOVEST BIVŠE ČASNE SESTRE Pet godina živela u samostanu, a onda je donela najbolju odluku i svoj život promenila iz korena! 22:35
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
MOMKU (25) BOMBA EKSPLODIRALA U RUCI! Stravični detalji eksplozije u Kninu, u podrumu zgrade se održavala žurka? 09:07 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ovan izlazi iz problema, Devici preokret u vezi, Škorpiju muči migrena 05:00 Razonoda 0
IZ "PIONIRA" NA PRVENSTVO EVROPE Košarkaši Srbije u revanšu protiv Danaca žele plasman na evropski šampionat 08:20