Naj žena.rs ZBOG IZGLEDA SU JE TUKLI I MALTRETIRALI Školu je zbog nasilja napustila, a sada je model 22:04
Naj žena.rs IMA 12 GODINA I NOSI SAMO FIRMIRANE, LUKSUZNE STVARI Roditelji nemaju ni za tepih, ali majka ima šokantno objašnjenje 15:49
NAJ ŽENA.RS SRCE JE PRESTALO DA MU RADI NA 45 MINUTA Doživeo kliničku smrt, video svetlo pa ovu ženu! 19:45
NAJ ŽENA.RS ISPOVEST MARTE (35) KOJA JE PRAVARILA MUŽA To je nešto najbolje što sam uradila i uopšte se ne kajem 17:48
LEA (17) JE PREMINULA UBRZO PO POVRATKU SA ODMORA Dijagnostifikovana joj je retka bolest, nije joj bilo spasa! 12:32
NAPRAVILA JE MUŽU IZNENAĐENJE, SKINULA SE I POKRILA BALONIMA U sledećem trenutku se našla u kolima hitne pomoći, a dijagnoza ih je šokirala 10:47
PENZIONERKA JE POZVALA HITNU POMOĆ ZBOG GUŠENJA Kada je ekipa stigla, ostali su bez reči i odmah pozvali policiju 12:05
Naj žena.rs ZBOG SITNE POSEKOTIKE ZAVRŠILA JE U AGONIJI Doktori joj nisu verovali, a sedamnaest godina kasnije morali su da joj iseku nogu 11:31
SVAKI MINUT MOŽE DA OSTANE BEZ VIDA Ljudi ne mogu da odole njenim očima, a ne znaju da je to simptom neizlečive bolesti 10:35
POZNATA GLUMICA PREŽIVELA PAKAO Detinjstvo je provela u sekti, a zbog velikog skandala umalo uništila karijeru 09:29
PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA Sa samo 11 je kidnapovana usred dana, otmičaru je rodila decu, a evo kako je uspela da pobegne nakon 18 godina mučenja 21:00
Naj žena.rs NAŠAO FOTOGRAFIJU STARU 117 GODINA I SLEDIO SE Ugledao je nešto neverovatno, evo u šta sada veruje 15:16
Naj žena.rs UDALA SAM SE ZA TATU SVOG BIVŠEG DEČKA Počeli smo da se viđamo dok sam još bila tinejdžerka 09:17
JEZIVA TRAGEDIJA Nakon što se četiri dana drogirala, medicinska sestra je došla na posao, a onda se čuo samo vrisak nesrećne majke 21:22
Naj žena.rs MUŠKARAC (31) JE POZVAO KOMŠINICU (89) DA ŽIVI SA NJIM Iznenadićete se kada budete čuli šta je glavni razlog! 18:01
ZAPLAKALA JE UGLEDAVŠI VERENIČKI PRSTEN, A POTOM ZAVRŠILA U BOLNICI Ovo što mi je dao je, malo reći odvratno! 21:05
POKAZALA JE SVOJE LICE POSLE BOTOKSA Izgledalo je kao da je preživela moždani udar, deca na ulici su bežala od nje! 15:55
najžena.rs NA POKLON JE DOBILA TORTU, A KAD JU JE ISEKLA, UKOČILA SE OD STRAHA I POČELA DA PLAČE: Zbog stravičnog prizora svi misle da je u pitanju crna magija 18:45
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
SVETI MRATA, SNEG DO VRATA Današnji dan govori kakva će biti zima, a vernici bi morali da ispoštuju ovaj običaj 06:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35