Naj žena.rs OSEĆALA JE DA NEŠTO NIJE U REDU SA BEBOM Trudnica je zamolila doktore da je pregledaju a onda je otkrila nešto što ih je sve uplašilo! 09:21
Naj žena.rs DA LI JE OVO NAJGORA MLADA 21. VEKA? Nećete poverovati zbog čega je drugaricu izbacila sa svadbe! 20:13
Naj žena.rs EMA (18) SAOPŠTILA RODITELJIMA DA JE TRUDNA Nakon ove objave jedino je ona ostala potpuno ŠOKIRANA! 19:10
Naj žena.rs IMALA IH JE PREKO 40 Žene su otkrile broj partnera sa kojima su spavale, a muškarci su u šoku! 22:27
Nja žena.rs PROBALA JE SVAKU DIJETU I NIJE MOGLA DA SMRŠA Ostala je šokirana i zapanjena nakon što je otkrila razlog! 09:35
Naj žena.rs STERILISALA SE SA 24 GODINE Toliko ne želi decu, da je ovaj poduhvat proslavila, a sada se suočava sa užasnim komentarima! 22:00
Naj žena.rs ŠTA SE DEŠAVA SA NAŠIM TELOM KADA UMIREMO Ovo su neverovatna iskustva ljudi koji su iskusili kliničku smrt! 20:30
Naj žena.rs SMRT GA JE UZELA PRERANO Glumac Dragan Petrović osedeo je preko noći zbog velike porodične tragedije! 17:35
Naj žena.rs TVRDE DA JE PREVIŠE SEBIČNA Ova baka je prihvatila da čuva unuke, ali je tražila NOVČANU NAKNADU! 15:42
Naj žena.rs ZBOG LJUBOMORE JE DRUGA ŽENA ŽIVU ZAPALILA Srpkinja je preživela 200 operacija, koža joj je otpadala sa prstiju, a evo kako izgleda danas (FOTO)! 12:53
Naj žena.rs BOLJE DA JE ĆUTAO Muž tvrdi da je ona kriva zato što je prevario, ali to ni blizu nije ono najgore! 22:15
Naj žena.rs IZMEĐU NJIH JE 27 GODINA RAZLIKE Tvrde da se obožavaju, ali ih ljudi stalno napadaju! 21:55
Naj žena.rs "SAD SAM POPUT DIVLJE ZVERI I NE UMIVAM SE" Kameron Dijaz se povukla iz javnosti i ne prestaje da šokira! 21:00
Naj žena.rs NAPUSTILA POSAO DA BI PUTOVALA KROZ VREME Ona nije obična domaćica, a mnoge će iznervirati njeni stavovi! 19:24
Naj žena.rs "STIDELA SAM SE DA PRIČAM O SRAMOTNIM SIMPTOMIMA" Ova žena sada upozorava sve da ne naprave istu grešku! 18:15
Naj žena.rs SAZNAO JE DA NJEGOVA ĆERKA MALTRETIRA DECU U ŠKOLI Želeo je da je nauči lekciju i uradio je nešto neverovatno! 11:00
Naj žena.rs OVA ŽENA JE MEDICINSKO ČUDO Aparati su je održavali u životu, lekari su ih isključili, a evo šta se onda dogodilo! 18:30
Nja žena.rs MEDICINSKE SESTRE SU BILE ISKRNE Ovo su poslednje reči ljudi na samrtničkoj postelji! 13:45
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 24. NOVEMBAR Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore 19:35